Speccat - en podcast om spel och allt runtomkring!

Medlem

Avsnitt 55 - Skäms!

I det skämmiga avsnitt 55 synar Speccat varandras och lyssnarnas skämshögar.

Per drar en lans för spelstudiornas mobilsatsningar, samtidigt som Tommy är mer skeptisk till idén. Niklas kan inte släppa att vintern har försvunnit och har därför plockat upp det färska spelet Frostpunk för att kunna överleva ännu en vargavinter.

Hur pepp är vi egentligen på det nya Tomb Raider-spelet och har snacket om loot boxes blivit spelvärldens juridiska-cannabis-snackis?

Och självklart… mer God of War!

Spel som avhandlas: Shadow of the Tomb Raider, World of Demons, Dragalia Lost, Frostpunk, God of War

Ladda ned avsnittet här! eller i din app.

Medlem

Avsnitt 58 - Tack för inget, Bethesda

Veckans avsnitt av Speccat spelas in med en totalt händelselös livestream av Bethesda i bakgrunden, då Tommy, Niklas och Elisabeth ännu är omedvetna om det som visade sig vara ett avtäckande av Fallout 76. Under tiden pratar vi om arga Battlefield-fans, TotalBiscuits tragiska bortgång, och en uppföljning på Detroit: Become Human från förra veckan.

Avsnittets andra hälft bjuder på våra intryck och omdömen av spel som FAR: Lone Sails, State of Decay 2, House Flipper och Bloodstained: Curse of the Moon - inte mycket att hänga i granen, men något att sysselsätta sig med medan vi taggar inför E3. Mycket nöje och trevlig helg!

Spel som avhandlas: Fallout, Battlefield V, House Flipper, State of Decay 2, Detroit: Become Human, FAR: Lone Sails, Bloodstained: Curse of the Moon, Shovel Knight

Ladda ned avsnittet här!

Medlem

Avsnitt 61 - Lootlådor, Jurassic World Evolution och Onrush

Speccats egna Fab 2 (Elisabeth och Tommy) sätter sig för att prata om vår nya favoritserie Queer Eye, hur mycket pengar vi lagt på Steam-biblioteket och en ny svensk spellag som kan komma att ställa handeln med lootlådor på ända.

Elisabeth har byggt sin alldeles egna dinosauriepark i Jurassic Park Evolution och reder ut vad som krävs för att hålla en velociraptor nöjd och glad. Tommy har grindat järnet i dungeon crawlern tillika butikssimulatorn Moonlighter och fröjdas åt kluriga inventory-pussel. Dessutom har vi sladdat runt i det högoktaniga arkadracingspelet Onrush - och till och med den största sportspelsskeptikern verkar hitta njutning i det.

Spel som avhandlas: Anthem, Jurassic World Evolution, Moonlighter, Onrush

Ladda ned avsnittet här!

Medlem

Avsnitt 62 - SGDQ, Raft, Yoku’s Island Express och Captain Spirit

Vi välkomnar Per tillbaka från Dreamhack-jobb och LAN-förkylning! Tillsammans med Elisabeth och Niklas avhandlar han två av sommarens stora höjdpunkter för gamers: Summer Games Done Quick och den traditionsenliga Steamrean. Dessutom måste vi såklart snudda vid att Pokémon Go introducerat både Pokémon-byte och vänlista.

På spelfronten blir det en salig blandning: Niklas kompletterar fotbolls-VM med indiespelet Football, Tactics & Glory och lite flipper-Metroidvania i svenskutvecklade Yoku’s Island Express, Elisabeth har överlevt på en flotte i Raft och Dontnods demospel The Awesome Adventures of Captain Spirit blir en ordentlig vattendelare i veckans panel.

Vi önskar er mycket nöje och en trevlig helg!

Spel som avhandlas: Pokémon Go, Football, Tactics & Glory, Raft, Yoku’s Island Express, The Awesome Adventures of Captain Spirit

Ladda ned avsnittet här!

12
Skriv svar