GiGeGaming på Youtube

Medlem
GiGeGaming på Youtube

Hejsan allihopa!

Jag kan säga redan nu att detta känns sjukt nervöst att på något sätt "promota" min kanal och detta av olika anledningar. Först och främst är det kanske just självförtroende och att folk kanske inte gillar det man gör som spelar roll.

Jag började ladda upp videos på min kanal för snart ett år sedan och då har det nästan varit en video per dag med olika spel, ibland en hel spelserie om det finns en story att ta sig igenom, ibland lite random spel såsom PUBG, Overwatch, Dead By Daylight osv.

Jag skulle gärna vilja höra vad ni tycker och tänker om det jag gör, både positivt och negativt. All kritik är enligt mig bra kritik för att ta åt sig och förbättra sig själv samt sitt material om man tycker det passar.

Varför GiGeGame? (GG-Game)
Det var något jag fick av min fru som trodde att GG-game stavades GiGeGame vilket blev lite inspiration och val jag gjorde. Så fort det kommer ett spel med bra story och som passar Youtube (inte alla spel som gör) så spelar jag igenom och delar med mig av min upplevelse.

Varför på Engelska?
Alltid kul att bli bättre på ett språk Men sen också vill jag nå ut till en större "publik" fastän jag vet att konkurrensen då är betydligt mycket större också.

Tack för er tid ni som valde att lägga den på just mig

Visningar: Alldeles för få
Prenumeranter: Hoppas på fler
Spel: Story-spel, PUBG, Overwatch, GTA
Hur ofta: 6-7 dagar i veckan mellan 19-21.00
YouTube: www.goo.gl/JS3VSO (måste ha över 100 prenumeranter för få eget URL)
Twitter: https://twitter.com/GiGeGame
Instagram: https://instagram.com/Gigegame

Tags: #youtube #youtuber #gaming #game #spel


signatur
Medlem

Jag håller inte med personligen, men ditt språkbruk är för vuxet för exempelvis amerikaner. Av någon anledning enligt dem, så är det ok att skjuta spädbarn så länge du inte svär.

Bara lite feedback.


signatur

I came here to ruin your day. God sent me.

Medlem
Skrivet av azynkron:

Jag håller inte med personligen, men ditt språkbruk är för vuxet för exempelvis amerikaner. Av någon anledning enligt dem, så är det ok att skjuta spädbarn så länge du inte svär.

Bara lite feedback.

tusen tack! ska tänka på de!


signatur
Medlem

Hej
Alltid kul med andra svenska gamers på Youtube. Ska titta litet på din kanal. Såg att du hade en del videos från Resident Evil 7. Tror att jag börjar där.

En sak som jag snabbt tänkte på när jag såg din senaste video (Uncharted). Ganska många tycker att det är kul att få höra vad karaktärerna säger under cutscenes i spel. Märkte att du pratade under tiden som de spelades. Blir litet svårare att hänga med då.

Lycka till med kanalen i övrigt. : )

PS. Om du vill tycka till om min kanal finns den här
https://www.youtube.com/channel/UC1kRObvrDbvF58WBFAYWghg


signatur

Youtube: RC - Variety Gaming (Blandade spel)
Spotify: Spelfarsan med vänner (Podcast med spelfokus)

"Om man som politiker vill ha en vän, får man köpa en hund."

Medlem

Jag brukar inte titta så mycket på "let's play"-videos så jag känner att jag inte kan ge så mycket feedback gällande innehållet. Däremot tycker jag att du verkar bekväm framför kameran, har bra flyt i snackat och är underhållande.

Något jag däremot märkte är att du inte har speciellt många views på dina videos vilket visar att folk har väldigt svårt för att hitta dina videos. Min känsla är att du gjort ett jättebra jobb med att fylla kanalen med bra content men dessvärre hittar inte folk till den. Jag kikade lite snabbt hur du har taggat dina videos och ser att du kört väldigt mycket standard taggar. Detta gör det VÄLDIGT svårt att folk ska hitta till dina videos.

T.ex. om du taggar med spelets namn kommer du att hamna väääääldigt långt ner i sökresultaten. Chansen att någon hittar till dina videos är därför minimala. Min starka rekommendation är att du fokuserar lite på att lära dig hur man får views på sina kanal. Det finns en uppsjö med videos som lär dig detta.

Derral Eves har en hel del videos som kan vara till hjälp. Kan vara bra att börja med dessa.
https://www.youtube.com/watch?v=9B1-u4_XvX0&t=
https://www.youtube.com/watch?v=bBFlwytJu_4
https://www.youtube.com/watch?v=boBex_v3_eA&t=

Även denna innehåller lite tips på hur man får fler views.
https://www.youtube.com/watch?v=h6V83MIwwGI

Lycka till och fortsätt göra bra jobb så är jag säker att det lossnar

1
Skriv svar