Green man gaming

Medlem

Jag brukade handla på GMG när vi svenskar fick handla i $ där. Sedan skiftade de till £ och allt blev dyrt. Har handlat på Instant Gaming sedan dess. Fungerar perfa. De garanterar aldrig förköpsbonusar såvida det inte specifikt står i deras beskrivning, men jag har alltid fått dem ändå.

Medlem

GMG är helt trovärdiga, köpt mina senaste ~30 spel där utan några som helst problem. Det är min goto-spel affär varje gång.

Medlem
Skrivet av Maxiz!:

Vid släppet av Dead Island var det utgivaren som aldrig skickade ut nycklar minns jag, det var alltså inte GMGs fel.

I detta fall var det GMG, för jag köpte inte spelet vid release. Men dom var rätt så snabba med att lösa det. Hade blivit någon bugg/annat problem vid köpet tydligen.

Medlem

Personligen tycker jag Greenmangaming har haft de bästa erbjudandena sista tiden med 10-30% rabatter på de flesta triple A spel.

G2play, G2A etc är inte officiella försäljare för varken Steam, Ubisoft, Blizzard eller Origin och köper ni från G2A/Kinguin eller andra icke auktoriserade försäljare så finns en liten risk att spelet kan bli återkallat finns massor av forumtrådar av folk som blivit drabbade, ingen rök utan eld brukar man väl säga. Har själv köpt från G2A/Kinguin för några år sedan utan att bli drabbad men har kommit fram till att det är bättre att stödja de som är godkända.

Om de som inte är auktoriserade har rent mjöl i påsen så borde de väl bli godkända förr eller senare men fram tills dess så bör man undvika dem och vända sig till de som är auktoriserade/godkända återförsäljare.

Här är en lista över auktoriserad återförsäljare för Ubisoft och den borde även kunna samköras för både Steam, Blizzard och Origin. Där kan man läsa att bl.a GreenManGaming, Gamesplanet, Humblebundle, Gamersgate finns listade: https://support.ubi.com/en-GB/Faqs/000023753/List-of-authoris...

Epicbundle har också framställt en lista som är ganska snarlik Ubisofts: http://www.epicbundle.com/official-steam-reseller


signatur

Case: Silverstone Alta F1 PSU: Corsair HX1200 Cablemod MB: Asus ROG Z790 Maximus Hero CPU: i9 13900K Cooler: Arctic Liquid Freezer II 360 Memory: Kingston 32GB DDR5 6400MHz CL32 FURY Renegade GFX: Palit RTX 4090 Gamerock OC HDD: Samsung 990 Pro 2 TB / 2 x Samsung 860 Pro 4 TB Monitors: Alienware AW3423DW QD-OLED + XB271HU T-Board: Logitech G915 Mouse: Logitech G502 Lightspeed Headset: Steelseries Pro Wireless Speakers: Harman Kardon GLA-55 Consoles: Playstation 5 / Xbox Series X

Medlem

@Ghan: Aha, där ser man! Jag tog för givet att du talade om ett köp vid release, vilket var dumt av mig. Sorry! Skönt att det löste sig


signatur

utassault.net - Assault i UT99 (Still Alive!)

12
Skriv svar