Nytt funcom spel

Medlem
Nytt funcom spel

Funcom har gått ut med denna sida som räknar ner till att visa deras nya spel.
https://www.countdown2zero.com/

Notera svenska kebab-skylten och svensk flagga på ryggsäcken.

Vad tror ni det handlar om?

(Jag gissar på Escape from Tarkov-klon eller reskinnat Conan Exiles, helt klart post-apokalyptiskt)

Medlem

@raxogox: Postar vad jag skrivit i Nyhetstråden, är rätt säker på detaljerna nu

Citat:

Funcom utannonserar ett nytt spel om 4 dagar. Dom har lagt ut en hemsida med en count down och en bild på en rätt risig bar i en förmodligen lite futuristisk värld. Den har även ett citat.
https://www.countdown2zero.com/

Högst troligen handlar det om ett "Mutant: Year Zero" spel, spelgenren fortfarande oklar.

Men Funcom startade nyligen bolag tillsammans med Cabinet Entertainment (https://www.fz.se/nyhet/275276-funcom-skaffar-massa-pengar-fo...) för att handha spelrättigheterna till en rad varumärken, bland annat Mutant: Year Zero.

Utöver det hemsidans titel "Countdown to Zero" samt citatet på sidan som refererar till "The Zone", vilket är ett begrepp i det aktuella rollspelet/världen som beskriver områdena utanför "arkerna" (Arks).

*Edit* Med tanke på att Bearded Ladies i Malmö har jobbat på ett turbaserat strategispel spel för Funcoms räkning som nämndes förra året, så är det förmodligen det som är på gång. Jag trodde tidigare att det skulle bli ett Mutant Chronicles spel...men Year Zero funkar ju fint också

*Edit2* Bearded Ladies har länkat till countdown sidan på sin facebook igår. Första uppdateringen där på länge. "Tactical turn-based strategy game" är det vi väntar på avtäckning av alltså.

#nyhetstips #funcom #mutant

Releasehästryttare

Enligt hitta.se så är tele numret i från lerum

Nån som vågar ringa?

1
Skriv svar