Medlem
Gta V Roleplay

Swedish Paradise RP 18+ FiveM (GTA)

Vi har haft uppe en server nu sedan en tid tillbaka där aktiviteten har varierat, under perioder har vi haft full server men vi har också varit tvungen att ta bort en hel del spelare som inte insett vad RP handlar om. Vi har två stycken professionella kodare på servern som arbetar med detta till vardags.

Vi försöker göra allt för att tillgodose folks behov och hjälpa dem vid när det behövs, vi har i princip alltid Admins aktiva ifall ni har frågor eller dylikt. Dock så måste man som spelare inse att det är faktiskt ni som kan göra servern till en rolig och bra RP server.

Det jag förväntar mig av er som ansöker: Gör en karaktär ni känner att ni kan framföra på ett grymt RP sätt, se till att fokusera mer på roleplayandet som inte handlar om VEM SOM VINNER eller vem som har mest pengar utan se till att skapa roliga och realistiska scenarion. Vi försöker bygga unika saker på servern, vi har exempelvis ett unikt fiskescript som gör att man kan fiska var som helst, låssystem på polisstation och mycket annat gott! Servern är som sagt under uppbyggnad och kommer att bli bättre och bättre framöver. Hoppas vi ses!

P.S. LÄGG ÄVEN LITE EXTRA TID PÅ ANSÖKAN

Server namn - Swedish Paradise
Hemsida där ni registrerar er och ANSÖKER - http://gta.z0rz.net
Discord - https://discord.gg/77Azyk2

1
Skriv svar