Läskigt barnprogram som sändes runt 98-02

Medlem
Läskigt barnprogram som sändes runt 98-02

Hej mina vänner! Sitter och försöker hitta ett barnprogram som jag såg runt 98-02, kan tyvärr inte specifiera åren bättre, kan även vara 03. Det var ett "läskigt" barnprogram som jag minns det.

Det som jag minns starkast är att det handlade om en pojke som bodde i en skog eller liknande. Han hade ett horn, och när han blåste i det kom en spöklig brevbärare ridandes på en häst. "Brevbäraren" eller vad han nu var, var klädd i kläder jag vill kalla för gammeldags. Har ett svagt minne av att han letade efter något, och att programmet gick ut på att de försökte levera något till brevbäraren eller något i den stilen.
Tror att det var ett barnprogram med massa olika mindre historier. Vill även minnas ett avsnitt där det var två barn som kunde se ett spökhus medans de snurrar, men när de står stilla är inte huset där.

Någon som minns detta programmet? Försöker googla och så, men hittar inte mycket, men inte fan kan jag ha varit den enda som såg möget? Är relativt säker på att det sändes på ettan.

Medlem

Lite långsökt, men kan det ha varit: https://smdb.kb.se/catalog/id/001562593


signatur

Processor: Intel Core i7 13700kf
Grafikkort: Palit GeForce RTX 4080 GameRock 16GB
RAM: 32 GB DDR5 6000mhz CL36
Högtalare: Sonos Arc, Sub Mini + 2 Sonos Era 300
VR: Meta Quest Pro + Link-kabel + bHaptics Tactsuit x16

Medlem

Jag tror fan att det är det, vilket är lite sorgligt i sig för det verkar inte finnas någonstans på nätet eller som film någonstans att köpa. Inte ens skådespelarna går att se.

Kan se att den där Monica Åhlen fortfarande jobbar på SVT, kanske är värt att pröva maila henne?

Medlem

Ja, testa maila henne. Öppet arkiv kan i alla fall inte lägga upp det tack vare rättighetsskäl.

https://kontakt.svt.se/guide/onska-repris

Testa önska en repris också.

1
Skriv svar