Spel som liknar Blipville

Medlem
Spel som liknar Blipville

Hej allesammans!
Jag kan knappast vara ensam om att sakna TV4 succéspel Blipville. Blipville var ett isometriskt virtuellt onlinespel som dominerade nätet i över fem år. Det var Raketspel, tillsammans med TV4, som utvecklade och drev Blipville. Tyvärr la TV4 ner Blipville för ett antal år sedan, vi är många som än idag saknar den trevliga mötesplatsen. Jag, tillsammans med spelutvecklare, har en ambition om att "återskapa" ett spel som liknar Blipville. För att det ska bli en verklighet är vi i behov av din hjälp. Vi har gjort en marknadsundersökning som du mer än gärna får besvara. Det är en del frågor som handlar om Blipville, finansiering och så vidare. Besvara samtliga frågor och dela enkäten vidare - trevlig helg och tack på förhand!

Länk till enkäten/undersökningen: https://goo.gl/forms/0Pigp20oEjcpf9Oc2

Medlem

Hur går det med detta?

Medlem

Hey! Är också nyfiken på hur det gått med detta projekt då jag saknar alla virtuella världar som fanns förut. Därför jag blev så glad när jag här om dagen hittade att det finns en annan virtuell chattvärld under utveckling som heter Rävlyan, också isometriskt med pixelgrafik.

Utvecklingen av spelet är redan igång och genom att gå med i deras Discord-server kan man skapa sin egen karaktär (en räv) och delta i speltester med den ungefär en gång i månaden (eller mer om man stöttar utvecklingen).

Det är ett riktigt grymt community och det är så kul att se ett spel växa fram & vara med från början så man kan tycka till om funktioner, delta i tävlingar och så vidare. Alla som letar efter en ny virtuell chattvärld borde absolut spana in det!

Delar länken här om någon vill gå med: https://discord.gg/ccVW2xG eller läsa mer på deras webbplats ravlyan.com.

Väl mött!
Keiko

1
Skriv svar