Spela Rainbow Six: Siege gratis i helgen

Robot
Spela Rainbow Six: Siege gratis i helgen

Portarna står öppna till och med 20 augusti.

#free-weekend, #rainbow-six-siege, #ubisoft


Medlem

Finns vissa uppenbara saker som man kan se från trailen som visar förändringar på banan. Finns fönster som är blockerade, finns ett rum som kan vara svårt att försvara pga av alla fönster och olika ingångar.

Korridorer är bredare och garaget har blivit mycket större för nu är det rummet väldigt litet. Finns även ett rum där golvet har byts ut mot trä så att man kan anfalla eller försvara vertikalt.

Skribent

@jehuty: Tack för observationen!

Medlem

Förstår inte hur man å ena sidan lägger stora resurser på att sälja in spelet; esport-satsningar, gratishelger och allt vad det heter, men å andra sidan gör det extremt krångligt att köpa det. Blir mest trött av att gå in på spelets Steam-sida för att mötas av femtioelva utgåvor utan detaljer om vad som skiljer dem åt.

Medlem

@kebbe: Gick in och tittade och förstår vad du menar. På Uplay står det klart och tydligt vad det är för skillnad.

Starter: Billigast men får endast sex operatörer och kräver mer grind för att ha råd med dom andra. Fördelen är att spelet är billigt men skulle inte rekommendera den här versionen alls med tanke på att för ca 5 dollar extra får du alla bas operatörer och slipper grinda lika mycket.

Standard: Du får det spelet erbjöd från dag 1 (skillnaden är att efter en uppdatering så låste dom upp alla bas operatörer plus alla tillbehör och det gäller även för nya köpare)

Advanced: Du får allt från standard plus 600 R6 credits som är deras valuta som man köper för riktiga pengar. Du kan spendera dom hur du vill men vill man lägga dom på operatörer har du råd att köpa två av dom. Du får 10 outbreak packs, dom har lootboxes i spelet som ger slumpmässiga saker men outbreak pack är specifika saker från en säsong som var i år.

Gold: Allt ovanför plus year 3 som ger dig alla operatörer under det här året.

Complete: Allt ovanför plus year 1 som ger dig alla operatörer från det året plus att du öppnar upp två operatörer.

Köp inte "Standard Edition", att hålla på och "grinda" i 5 år för att låsa upp karaktärer är helt enkelt inte en kul grej.


signatur

FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar