Benelux Speedrunner Gathering presenterar BSG Annual - Välgörenhetsmaraton

Testpilot / Ambassadör
Speedrunning
Benelux Speedrunner Gathering presenterar BSG Annual - Välgörenhetsmaraton

Hej!

Dags att tipsa om ett speedrunmaraton som precis började idag (18 augusti) kl 12:10 och håller på till och med 25 augusti. Benelux Speedrunner Gathering (BSG) är en grupp speedrunners från Nederländerna och Belgien som håller årliga och ibland månatliga speedrunträffar där de samlar in pengar till Dutch Cancer Society.

Mer information finns på BSG:s hemsida som hittas nedan.
Schemat är fullspäckat med allt från retrospel för PC och konsoler som Ultimate Doom och Super Mario World till moderna klassiker som Shovel Knight och A Hat in Time.

Viktiga länkar

Hemsida
Stream
Schema

Streamen sänds på European Speedrunner Assemblys twitchkanal som siktar på att agera paraply för speedruncommunitys i Europa genom att dela på twitchkanal, utrustning och promotionkanaler.

Sprid ordet och se fantastiska speedruns

Följ streamen, läs på hemsidan och bli förundrad och fascinerad av fantastiska speedruns hela veckan. Diskutera favoritruns och lyft fram speedruns ni vill se eller saknar i schemat.

#Speedrunning #Välgörenhet #Charity #Twitch #Stream #Spel #Retro #Modernt #PC #Konsol #BSG #BeneluxSpeedrunnerGathering #ESAmarathon #EuropeanSpeedrunnerAssembly #nyhetstips


signatur

Testpilot | #FZ-ambassadör #Speedrunning & #Retro | Twitter
Stora Retrotråden - Stora Speedruntråden
Dator: i7-2600K | P8P67-Pro | R9 280x | 12GB DDR3
Konsoler: NES, SNES, N64, GCN, Wii, Wii U, Switch, Genesis, PS2, PS3, (PS4), Xbox 360, Xbox One S

1
Skriv svar