Enorm ny uppdatering på väg till Jurassic World: Evolution

Avstängd
Enorm ny uppdatering på väg till Jurassic World: Evolution

Det har gått 2 månader sedan Jurassic World: Evolution släpptes och över en miljon exemplar har blivit sålda. Frontier har sin community öppen för alla förslag och dom har lyssnat noga på allas förslag till spelet för att kunna göra det till det bättre. Och nu har dom gått ut med att en ny enorm (och gratis) uppdatering vid namn 1.4 ska släppas om två veckor. Rättare sagt 13 september. Här nere kan ni se vad dom hittills har bekräftat att lägga till i spelet:

NYTT UTMANINGSLÄGE/STORY MODE:

Vi som har spelat genom Evolution har kanske lyckats låsa upp Isla Nublar, alltså sandlådeön. Men nu istället för en oändligt massa pengar och tråkigheter så har Frontier-gubbarna valt att lägga till ett så kallat Challenge Mode/Story Mode. Du ska spela på Isla Nublar men den här gången har du en begränsad budget och så ska du försöka återuppliva Jurassic Park. Detta inkluderar svårighetsgrader som du kan justera innan du börjar vilket är antingen lätt, svår, medium eller jurassic (Vilket är nog den absolut svåraste). Dom lägger också till några nya tillägg som Hammond Foundation som kan dra av en liten slant av dina pengar, det kommer finnas avbeställning av kontrakt och personliga bästa slutföranden på rekordtid (Alltså hur snabbt du kan spela klart Challenge Mode). Du kan låsa upp nya skins till dinosaurierna och prestationer och trophys om du lyckas klara den ultimata utmaningen.

Själv så tycker jag verkligen att detta är en strålande ide.

NYA SANDLÅDE-INSTÄLLNINGAR

Isla Nublar har också fått några nya tillägg, och det är några av dessa nya sandlåde-inställningarl; Du kan när som helst växla mellan dessa inställningar i alternativmenyn. Några spännande tillägg är livslängden (dinosaurerna dör inte längre av hög ålder). Dom kan nu leva hur länge som helst. Du kan också välja hur mycket pengar du har i början, olika svårighetsinställningar om du vill ha lite roligare, ( nytt dinosauriesortiment, betyg, gästräkning och ekonomi), hur mycket mat du vill ge dinosaurierna och du behöver inte fylla på mat något mer om du vill själv så att säga, och strömbrytaren behövs inte längre i sandlåde-läget (ingen kraftverk eller strömkrav behövs, liksom inga strömavbrott). Detta är nämligen också en stor grej för er som är less på det simpla upplägget hos sandlåde-läget.

NYA DAG OCH NATT- INSTÄLLNINGAR FÖR ALLA FEM ÖAR

När du har uppnått 5 stjärnor på varje ö i karriärläge, låser du upp olika belysningsalternativ: standard, gryning, skymning och natt. Nu kan du se dina öar och välja vilken inställning du vill spela i, vilket skulle ge dig några fina nya utmaningar och fler möjligheter till underbara fotografier. Detta är också en helt otroligt underbar detalj. Kamerafunktionen har också förbättrats då zoomen är tio gånger bättre.

KOREANSKT OCH ITALIENSKT SPRÅK LÄGGS TILL I SPELET

Det är många som har bett Frontier att lägga till fler språk för att ännu fler ska kunna förstå spelet bättre för dom som inte kan engelska. Och Frontier har bekräftat att italienskt och koreanskt språk och undertexter kommer tilläggas i uppdatering. Varför just dom språken är för att det är många som har bett som just dom språken. Detta är också en riktigt kul bonus.

NYTT HOS DINOSAURIERNA

Vi kan alla hålla med om att dinosaurierna är spelets livsgnista. Utan dom så finns ingen mening i titeln Jurassic. Folk har bett i flera veckor om att storleken på dinosaurierna, iallafall några av dom, är fel och bör förbättras. Frontier berättade att detta ej kunde göras något åt då deras begränsade teknologi inte kunde ge dom möjlighet att ändra storlek på dinosaurierna. Men efter flera diskussioner och hårt arbete så har dom bekräftat att fyra dinosauriers storlekar kommer ändras. Dom som kommer ändras är då:

· Sänka ner Ceratosaurus från 9,6m (nuvarande) till 9m (Höjd och Längd)
· Sänka ner Tyrannosaurus Rex från 14m (nuvarande) till 13,5m (Höjd och Längd)
· Höja upp Spinosaurus från 13,7m (nuvarande) till 15m (Höjd och Längd) vilket gör henne längre och högre men mindre klumpig än T-Rex.
· Höja upp Giganotosaurus från 12m (nuvarande) till 13,5m (Höjd och Läng) vilket innebär att Giganotosaurus blir större än T-rex.

Mer som är nytt är då att dinosaurierna kommer bara äta när dom är hungriga och deras komfort-hälso-nivåer kommer vara helt annorlunda. Köttätarna kommer då inte anfalla hela tiden utan bara om dom är hungriga som fan. Inga fler själlösa mördarmaskiner. Jag är så oerhört glad för det. När dinosaurierna slåss också så har man lagt till nya fighting-animationer och nu kommer dom inte bara bita mot varandra, utan dom kommer slåss till döden på allvar med helt oförutsägbara rörelser. Jag vet inte hur det ser ut än så länge men det ska bli intressant att se. Vrålet från Spinosaurusen i Jurassic Park 3 (alltså, det originella) kommer nu ersätta det förra.

NYA KAMERAVINKLAR

Dom lägger också till nya kamerafunktioner i visningsgalleriet och visningsplattformen så att du kan titta på dina dinosaurier från dina gästers perspektiv, liksom en förstapersonskamera till monorail-tåget - placerad på en höjd över tåget som går över stationer. Nu kan du också få en förstapersonsvy från hotellen högst upp från taket och skåda ut över din park.

ÖVRIGT SOM ÄR NYTT

Andra småsaker som är nytt då är att om du klickar på fel dinosaurie i Hammond Creation Lab så kan du nu bara ångra det ock få en summa pengar tillbaka. Nu kan du också välja alternativet att återställa alla gener som du har ändrat till standard, ny dinosaurieinformation i genombiblioteket ( alltså vad deras hälso- och komfortbehov behöver). Du kan också undersöka och läsa om byggnaderna i menyn och resten som läggs till är små förbättringar som t.ex bättre textur och bättre bilduppdatering.

Mer än så här vet jag inte. Om jag inte har fel så är detta nog inte allt. Dom kan undanhålla fler överraskningar för oss Jurassic-fans. Men just nu är det bara och vänta på uppdateringen som kommer förändra spelet otroligt mycket.

Vad är era tankar angående allt detta? Är ni sålda på uppdateringen?


signatur

Why so serious?

Ambassadör
Xbox

Dags att ta tag i det här igen snart då!


signatur

Jump in.

Väldigt fint att dom ändrat så att dinosaurierna inte attackerar allt som rör sej hella tiden.. Nu fattas bara att dom sätter in en grupo mentalitet på dom så att man kan se dom jagar i grupp och rör sej mer som en grupp


signatur

Är intelligent nog att förstå att göra en konsol till den objektiva vinnaren gör inte spelen bättre efter det.

1+1=2.. 8-3+2= 7.. 3-3x6+2= -13.
If two wrongs don't make a right, try three.

Medlem

Avvaktar till black friday eller jul tills jag köper för en fin peng


signatur

Ryzen 7 5800x | Sapphire pulse rx 7800 xt | samsung 980 pro | Ps5 pro? |

Medlem

Medger att jag lagt det på hyllan lite och avvaktat nästa patch, och det verkar ju verkligen lovande.
Ser fram emot att faktist kunna skapa ett fungerande ekosystem med blandade kött och växtätare utan att köttätarna går bärsärkagång.

Skribent

Känns ju lite som om de uppdaterar med allt de jag saknade.


signatur

I am the black wizards.

1
Skriv svar