Fallout 76-betan bjöd på en "spectacular issue" – den raderades

Robot
Fallout 76-betan bjöd på en "spectacular issue" – den raderades

Lösningen: "Do not click any buttons".

#fallout76, #extendthebeta, #beta, #fallout-76


Medlem

Är ju Beta så det är väl som det det är. I Sverige är det väl ingen större grej där man inte direkt har några data limits på sitt vanliga bredband. Värre i USA kan man tänka sig.

Medlem

Hände mig olyckligtvis, men det är bara att preloada igen och tagga inför nästa gång! Förstår att folk kan bli sura över fel som uppstår men sånt händer, tycker folk borde gråta mindre och käka mer radioaktiva kakor

Medlem

Hahaha only Bethesda.

Medlem

Haha, och ändå tror en hel massa arga fanboys att de hinner fixa alla spektakulära fel innan release när de inte ens kan få sin beta att starta. Men kan hoppas, för spelets skull då jag ej kommer skaffa, att det försenas.


Ber om ursäkt för eventuella stavfel, skriver oftast med telefonen.

Medlem

Efter vad man hört om spelet hittills så hade man nog avinstallerat det efter att man testat så kanske gör de bara oss en tjänst.

Medlem

Hände mig också men han och ladda ner allt igen innan betan startade, spelade i 2 timmar och spelet var faktiskt väldigt roligt

Medlem

Nja de flesta har väl bredband nu mera!


AYY LMAO

Medlem

Lyckades ladda ner det lika fort igen, spela o ha jävla kul. Gillar det som fan! Nöjd med min preorder. Är väl inte allas kopp med te helt enkelt, kommer säkerligen ett fallout 5 i framtiden så vi kan avnjuta en riktigt fet story igen. Nu måste jag tillbaka till Red dead.

1
Skriv svar