Intressanta spelsläpp December -18

Releasehästryttare

@Mattias Frost: Ja, vad man kan göra i Heat låter helt sjukt, på ett bra sätt!

Men som du säger, läste också att många är missnöjda med den utvecklaren så är ett spel man inte skall plocka upp dag ett kanske.

Sen angående Atlas så känns det som Ark utvecklaren har ytterligare en hit om de kan hålla releasen hyfsat buggfri, kommer förmodligen kolla lite streams på spelet men förmodligen inget jag kommer lira själv då förutom monkey island spelen så har jag aldrig gillat pirat tema på spel.

Ambassadör
Xbox

@Mattias Frost: Atlas ser intressant ut! Är lite svag för piratande, även om det här såg mer fantasy-piratigt ut. Kommer ju till Xbox Game Preview också nästa år så det kanske blir till att testa då.


signatur

Jump in.

Testpilot

Lite från ingenstans så släpptes i kväll det tredje Kingdom spelet, Kingdom Two Crowns. För er som inte känner till serien så är det vackra pixelmiljö spel där du ska bygga ditt kungadöme och överleva från nattens monster. I princip så har utvecklarna byggt vidare på första spelet och lagt till fler mounts, byggnationer med mera. Det som verkar vara mest intressant med Two Crowns är co-op möjligheter, vilket på pappret låter väldigt kul.

Releasehästryttare

Så här efteråt var December dåligt, verkligen allt som släppts har varit från meh till bedrövligt, inte före mitten av januari får vi nått som är förhoppningsvis spelbart.

https://www.fz.se/forum/trad/433213-intressanta-spelslapp-jan...

December
1
Dåligt
Det här betyder betygen på FZ
12
Skriv svar