En ihopvikbar Nintendo Switch

Medlem
En ihopvikbar Nintendo Switch

Vi har ju redan en Switch här hemma så egentligen finns det ju inget större behov av ännu en Switch, men nu när Nintendo 3DS sjunger på sista refrängen och Nintendo Switch har sålt så bra så är det väl inte så konstigt att det ryktas om nya modeller av Switch.

Ett av ryktena är ju en miniatyr av Switch som är helt bärbar men om vi kollar tillbaka på tidigare helt bärbara konsoler från Nintendo så finns det ju en sak som de flesta av dessa konsoler har gemensamt och det är att de går att vika ihop för att skydda skärmen.

Detta började redan på Gameboy Advance SP och har efter detta fortsatt på både Nintendo DS och Nintendo 3DS. Så det skulle ju kanske vara ganska smart att fortsätta med detta även på en ny Switch Mini version.

Jag har tidigare klagat över styrspakarna på Nintendo Switch men med en ihopvikbar Switch så skulle man ju behöva att göra om spakarna så att de blir platta som på Nintendo 3DS istället men då återstår det bara hur Nintendo skulle kunna lösa det med att kunna klicka på spakarna.
Det kanske skulle gå att göra några sådana här spakar så att det också går att klicka på de men annars skulle det ju gå att lägga till några små knappar bredvid spakarna som man kan klicka på istället.

Det är så jag helst skulle vilja att en framtida Nintendo Switch modell ska se ut.


signatur

ゼルダの城

1
Skriv svar