Varför kan vi inte släppa WoW classic?

Medlem

Jorå, jag släppte det för 14 år sen.

Medlem

Jag tror att av de idag existerande spelen så är det bara Eve som fortfarande står sig. Men annaras så tror jag atr Swtor hade kunnat konkurrera om de hade fått ut material i den tackt som fansen krävde.

Medlem
Skrivet av spikes:

@Puscifer: Var WoW ditt första MMO? För det där med att utforska världen var sådär magiskt för mig i EverQuest, inte i WoW. (Vilket var mitt första riktiga mmo:P)

Håller med. Everquest var första riktiga MMO man spelade och den känslan får man aldrig mera. Var livrädd att dö och förlora timmar av exp när man sprang runt.

Men jag håller med att wow var ett mycket bra spel. Jag spelade det också och känslan var riktigt bra, dock lite för "enkelt". Att bli maxlevel i everquest var ingen barnlek som i wow.

Inaktiv
Skrivet av moggen:

Jag tror att av de idag existerande spelen så är det bara Eve som fortfarande står sig. Men annaras så tror jag atr Swtor hade kunnat konkurrera om de hade fått ut material i den tackt som fansen krävde.

SWTOR är det enda MMO som fått mig att inte logga in i WoW under en längre tid.
Hade sjukt roligt när jag levlade i SWTOR men det är ju som du säger att efter man kommit till maxlvl så blev det dött.
Förutom SWTOR så har inget annat spel haft en så perfekt spelkänsla som WoW har och då har jag spelat 99% av alla MMOs som finns.

WoW är överlägset bäst i MMO-genren och det ser inte ut som det kommer ändras inom kort...

Medlem
Skrivet av anon_319742:

Varför? För att WoW var ditt första MMO gissar jag? Det är svårt eller omöjligt att slå det första MMO't man har spelat på allvar. Det är ingenting unikt för WoW utan MMO'n i allmänhet.

Jag har i alla fall aldrig pratat med någon som tyckt att något annat MMO än det första de verkligen lade ner tid på är det bästa.

Jag tror det ligger mycket i detta. Man prövade ett MMORPG då MMORPG var nytt (för en själv) och då kommer det spelet vara det som man jämför andra spel med.

Skrivet av PontusT:

Wow hade något som andra mmo inte hade. En igenkänning från tidigare spel, man känner igen karaktärer, områden och länder osv osv.

Detta var en anledning till att jag fastnade för LotRO - att man kände igen lore, platser, karaktärer osv osv från filmerna/böckerna. Samma anledning som att jag lyckades komma ur LotRO och spela Star Wars ett tag. Man kände igen platserna osv från filmerna och tyckte det var kul att utforska dem i spelet.

Men som någon skrev i en annan tråd, om varför man gärna kommer tillbaka till samma spel igen: det är väl för att det spelet känns som hemma.


signatur

Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

We judge ourselves by our intentions and others by their behaviour.

Bt
Medlem

Elder Scrolls Online tycker jag trumfar. Mer realistisk grafik och fokus på att utforska passar mig perfekt.


signatur

[http://palmblad.inara.nu] Min webbsida...

Medlem

För mig skulle jag säga Ragnarok,Elderscrolls,FFXIV slår wow hårt som fan. Jag fastnade alldrig för WoW och dom gånger jag försökt pröva det har jag slutat spela helt efter 2 dagar för spelet känns så jävla segt,slöt,fattigt på saker som får mig att vilja utforska världen. Helt enkelt wow för mig är bara blaha och jag önskar dom kunde ta dö på skiten och skapa ett Warcraft 4. Jag har alltid älskat Warcraft som ett roligt strategi spel, men jag förstår dom som älskar wow och går tillbaka hela tiden så var jag med EVE online i 10 års tid innan jag insåg spelet är inte så jävla roligt längre som jag minns det när jag starta utan nu går jag bara tillbaka för att det är än vana och med hopp om det ska vara lika roligt som när jag var ny till spelet men det kommer aldrig hända om jag ej fick minnesförlust.

Wow må ha mycket lore och story men för mig personligen väldigt fattigt på det jag älskar hos ESO eller FFXIV. Typ jag älskar pilla med housing om jag vill ha en pause från allt questandet men WoW´s housing är ett skämt jämfört med ESO eller FFXIV. Samma med crafting i wow är ju bleeh.

Fast det jag älskar med ESO är enemy sacling jag kan gå vart som helst och levela då fiend alltid nära min egna level. Jag älskar det för jag slipper vara i samma tråkiga öken/skogs zone i 5-8 timmar innan du får ta dig vidare.

Men alla tycker vi olika men säga wow är bäst jag det kanske var det för 10-12 år sedan men idag nä kan ej hålla med alls.

Medlem

Jag skulle säga att den ända riktiga "massiva" wow utmanaren som står sig år efter år är EVE. Men då måste man gilla snygg Excel porr också :).

12
Skriv svar