Tävling – Vinn en 2TB Seagate Game Drive till ditt PS4!

Robot
Tävling – Vinn en 2TB Seagate Game Drive till ditt PS4!

Utöka lagringen för att rymma alla favoriter lagom till julledigheten.

#game-drive, #seagate


Medlem

Mjölk Simulator 2019 - Där vartenda del av mjölken (och kossan) är simulerad och kan interageras med för att skapa den absolut mest utsökta mjölken. Mjölk, som vi alla vet, är ju ett grundämne, det kommer direkt från kossan och därför måste kossan ha 16k texturer för absolut bästa inlevelse, och okomprimerade ljudfiler för de olika mu:na som kossan lyckas få ur sig (åtminstone 34 st olika 8k-bitars ljud).

Mjölkens egenskaper ska vi inte ens tala om, vissa kanske kommer säga något i stil med "Ja, men mjölk är ju vit, behöver ju inga speciella texturer" men ack så fel, mjölken kan vara vit, lite mer vit, kanske lite åt gulhållet, alla mjölkens färger ska givetvis finnas med. Givetvis måste det också finnas korrekt vätskesimulering, och det är ju inga 10 rader kod det inte, nä, det går upp mot 10 000 rader kod för ett litet skvalp.

Gameplay-mässigt är det nog ganska tradigt, men tyskarna kommer nog spela det, i alla fall. Man måste tex. hindra mjölken från att skära sig och sådant, se till så man inte överpastöriserar den fina mjölken.

VR-stöd också.

Medlem

"Din Mamma the game" ;D

Medlem

Covfefe
Detta är ett RPG där du spelar som Donald Trump, och spelet går ut på att utreda vad ordet egentligen betyder. Anledningen till att spelet är så stort är naturligtvis alla de dokument som finns med i spelet, som det är spelarens jobb att gå igenom, och analysera.

Samtidigt så måste man lyckas undvika riksrätt, hålla sig på god fot med Putin, Erdogan och Kim Jong Un. Gärna genom fjäsk, och/eller mutor.
Lyckas man dessutom reta upp samtliga statsöverhuvuden i VästEuropa (Storbritannien undantaget) så ger det spelaren ökade möjligheter att vinna spelet.
Om du dessutom kan avveckla allt som din föregångare har infört, så blir du automatiskt omvald, förutsatt att du inte har ställts inför riksrätt och förlorat. Detta att bli omvald är bra, för då får du längre tid på dig att gå igenom alla dessa J'''a dokument.


Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem

Diversion - Ett actionfyllt FPS spel där man följer med spelaren i likt 3D stil. Skott skjuts med sniper på långa avstånd och man får chansen att vara kulan från det åker ut ur geväret tills det når fiendens skallbas.

Att köra ett fordon ska vara så man känner g krafterna i tunga svängar och tyngden av att upprätthålla geväret i samma veva.

En granat som kastas mot en ska kännas lika realistiskt som den första julklappen man fick där man riktigt visste... this is gonna be good!

Medlem

Attack of the Twoterrabyte monsters.
Each monster is about 35gb to 50gb. You need to delete them all!

Cheat code for ultimate win: Format c:

No rotating disks where harmed during creation of this game!

Medlem

Google Maps - The Game

Någonsin känt dig frustrerad över mänsklighetens oförmögenhet att kunna borra sig genom jordskorpan och in i självaste kärnan av vår hemplanet? Look no further! Men varför stanna där? Varför inte fortsätta att borra och gräva och kolla läget i Kina? Google Maps - The Game är så revolutionerande att det gör resande komplett överflödigt. Varför spendera timmar på en bullrig flygplats när du med blott ett par knapptryck kan befinna dig precis var du vill på klotet?

Google Maps - The Game är nämligen en närmast fläckfri rendering av vår värld, där du enkelt kan besöka allt från Babylons hängande trädgårdar till Cheopspyramiden inom loppet av sekunder. Och det bästa av allt - allt är förgörbart! Stör du dig på den sittande amerikanska presidenten - beordra ett grandiost missilregn över vita huset! Har du ett och annat otalt med din högst obehagliga granne - sula in en explosionsartad julhälsning genom skorstenen! Oavsett om du håller på att spricka av reslust eller råkar vara en avlägsen släkting till Dynamit-Harry är vi övertygade om ni kommer att hitta vad ni söker i Google Maps - The Game!

Medlem

Backlog - The Game!

Ett spel som fyller upp 2TB med din ospelade backlog på Steam. Målet med spelet är sen att så fort som möjligt radera alla nedladdade titlar när du inser att du inte har tid eller lust att spela dem. Backlog - The Game! är spelet som använder alla andra spel som DLC.

Medlem

För första gången sedan höghastighetsinternet blev standard i var mans hem har nu äntligen "The complete game" släppts. Spelet ger spelarna en unik upplevelse då spelet redan från idéstadiet hade ett planerat start och slut och vår ambition är att återigen låta pachar kallas för patchar och inte för DLCs. Vi har också tagit det djärva beslutet att låta random loot kunna öppnas utan nycklar och alla kosmetiska valmöjligheter är upplåsta redan i karaktärsgeneratorn när du inleder spelet.

The complete games släpps i hela EN utgåva som inkluderar ALLT. Löp och köp!

Medlem

The terror of Terrabytes

Det är ett spel där man likt "Keep talking and Nobody explodes" spelar med en medspelare och målet är att under en kort tid fylla denna med så mycket gratisspel som det går.
En av spelarna ska sitta och manuellt installera varje spel och under tiden skall den andra se till att hålla flickvänner/mammor/pappor osv utanför rummet utan att berätta exakt vad som pågår (voice sensative).
Under kortare perioder finns det större spel att hämta från epi(K) Store, steam eller ps4free4u och dessa gäller att snabbt hitta inloggning för där löseordet alltid blivit bortglömt.
Spelaren utanför rummet som ska hålla alla borta kan använda sig av en stor verktygslåda med saker, flugsmälla, gummiankor, ballonger osv men har även en begränsad mängd med större distraktioner som släppa lös hunden eller kasta en stinkbomb som garanterat fungerar.

Mikrotransaktioner:
Plankor för dörren
Rabiat tvättbjörn
Lillesyrrans kompis kommer över
Elavbrott i 5 min
Störiga grannar

DLC:
Mission impossible soundtrack
care package med snubbeltrådar
Voicepack - GLaDos
Bredband - (nerladdning går fortare)


treat others as you want them to treat you

Medlem

The Sims'nite

Inspirerad av den kinesiska framgångssagan Tencent har EA och Epic Games i ett exklusivt samarbete tagit fram The Sim'nite. Karaktärsskapandet, mikrotransaktionerna och husbyggandet från The Sims möter vapnen, mikrotransaktionerna och adrenalinet från Fortnite. Allt i ett spel så beroendeframkallande att världshälsoorganisationen WHO har lagt det på sin watch-list.

- Öppna valfri karta från Sim City och skjut ihjäl dina grannar - men inte förrän du ägnat timmar åt att omsorgsfullt skapa din karaktär och bygga dess hus.
- Inte tillräckligt duktig? Inga problem, i den medföljande in game-butiken kan du utöver lootlådor och taktiska fördelar också köpa dig segrar - allt utan att ens ladda in en match!
- Dela med dig av dina surf och spelvanor med kinesiska, amerikanska och nordkoreanska myndigheter helt automatiskt. Och dela dina toalettvanor med ett enkelt klick!

Edit: Data behövs för att spara alla skins och pixeldetaljerade hus (som sedan skjuts sönder).


När jag växte upp lyssnade jag mycket på Blümchen och Rollergirl. Jag tror att det har format mig som människa.

Medlem
Skrivet av FragMa:

"Din Mamma the game" ;D

Precis vad jag tänkte skriva 😂

Medlem

Grow you beard simulator.
(skägg växer därefter behövs det mera lagrings utrymme för det växande vackra ansikts täcket)


heta fontäner

Medlem

Capcom släpper äntligen en version av Street Fighter som är komplett från början och inte kräver dlc eller någon uppdaterad variant i framtiden.

7 månader senare så släpper dom en "Ultra" variant av ovan nämnda spel med två nya karaktärer och en ny färg till Ryu... Ny Hårddisk medföljer i samlarutgåvan.


Skippy R.I.P. 17/7 2006

Medlem

Nån mindre bemedlad gällande IQ gör ett spel av alla föredettingar som är med i TV:
"Hemma hos Parnevik med Wahlgrens och Robinsson och Paradise Hotel och Håkan från baren, exklusivt dlc medföljer dom första 100 som köper: Ullared och Farmen"


Gammal och grinig, för det finns...

Blindfolded kids everywhere at this planet and in every age.

Medlem

Jag ser det framför mig: Goat Simulator vs Friday the 13th, nu med ultrarealistiska getter, där pälsen är enorm detaljerad. Varenda hårstrå, bonusvårta och klöv är med i amazing 3D 8k! Samma sak med explosionerna, matsmältningssimuleringen (extra spel i spelet) för att inte tala om snorungarna du jagar i parken. Andra halvan av spelet är geten som febrilt försöker överleva tillsammans med alla counselors när Jason i 8k försöker göra getkotlett av dig.


I drank what?

Medlem

Fake Media: The Game
Detta är ett detektivspel där du ska visa att Trump är oskyldig till alla anklagelser. Och eftersom det finns så mycket falsk information om honom så tar det så klart upp hela hårddisken.

Medlem

För att World of warcraft 2 ska lyckas bli större än WoW kommer WoW 2 med crossplay för alla plattformat. Det kommer att kräva en installation på 1 tb. Men för att göra WoW2 spelbart krävs ytterligare addon installationer på 1 tb.

Medlem

Osmosis Jones: The Game. Kliv in i rollen som kroppens immunförsvare och din uppgift är att städa upp all skräp som din värd stoppar i sig. Till följd av en dräglig kosthållning tillkommer bakteriella manifestationer som du måste stoppa, men var på din vakt för de multiresistenta bakteriekulturen som kan vara en riktig ohyra! Spelet målar upp det mänskliga innanmätet i en grafisk substans sällan skådat, med triljoner bakteriekulturer att utplåna- goda som onda- välj din roll roll som kroppens beskyddare eller förstörare i ett RPG från Obsidian.

Medlem

Ultimate Pratkvarn - Office Edition

Axla rollen att hantera ditt arbete samtidigt som du ska manövrera kollegor som tar riktigt mycket plats. Nu i okomprimerad version för högsta ljudkvalitet.

Upplev monologer om husrenoveringar, barn som säger roliga saker och tekniska detaljer som ingen efterfrågat. Få senaste charterresan med släkten återberättad nere i tradigaste detalj medan du sakta drivs mot stupet.

Gäspa dig igenom möten, fikapauser och tillfällen när du egentligen har riktigt mycket att göra men kollegan bara måste berätta vad som hände under helgens vårstädning i bostadsrättsföreningen.

Genom att ha helt okomprimerade ljudfiler får du uppleva en autentisk svensk arbetsplats ner till minsta kaffesörpel.

Upplev coop-läget där ni turas om att titta på varandra i förundran inför vad som sägs och himla med ögonen vid rätt tillfälle för att få extra boost.

Pratkvarn - ultimate office edition utlovar en oförglömlig upplevelse, där mycket utrymme och plats behövs med skådespelarinsatser utöver det vanliga i ett spel.

Släpps mars 2020. Förboka nu och få tillgång till DLC "Be the pratkvarn". I det här tillägget är det du som tar upp allt utrymme i arbetsgruppen. Med upp till tre vänner kan du prokrastinera bort timmar av tråkiga uppgifter genom att uppta all plats med samtal om olika obskyra tv-serier du sett och vad du tyckte om dem.

Medlem

Slut på utrymme och Megalodon - The Game släpps om några timmar! Panik, hur ska jag göra, blir så stressad att jag rimmar! Kompisarna kommer ju över för att testa spela jättehaj, om jag inte grejar det blir det inget partaj. Ecco the dolphin kan det bli på sin höjd, lika kul som att vara Agent 47 med sin position röjd. BrokenCritic har ju gett det 150 poäng, måste lösa det, är så sugen att simma en sväng. Fysikmotorn ska va nåt utöver det vanliga, avslitna armar, ben och lemmar är rangliga. Får radera nåt gammalt spel, vad nu då... datafel!? Jävla playstation att vara högrisk, finns bara ett sätt, måste ha en ny hårddisk!

Medlem

Fable 4 - Dynamisk mossa och handmodellerade regndroppar

Sony var så nöjda med "uppköpet" av Hideo Kojima, så de har under radarn lockat över Peter Molyneux och skambudat hem Fable-licensen. Molyneux har därför i ett par år jobbat på Fable 4 där alla hans visioner ska förverkligas. Spelet utspelas några hundra år efter trean, alltså nutid. Man kan i spelet välja på om man ska vara god, vilket innebär att man i sociala medier like'ar bilder på gamla klasskamrater som man egentligen inte gillar, klimatstrejkar och yogar eller så kan man vara ond, vilket innebär att man blir ett internettroll som "recenserar" spel och sätter en nolla i betyg på Metacritic (User Score).

Det bjuds på handmodellerade regndroppar där ingen droppe är den andra lik, dynamisk mossa som växer i realtid och simulerade ekosystem från bakterier till toppkonsument. Morgan Freeman står för berättarrösten och ungefär hälften av alla Hollywoodstjärnor har spelat in karaktärsdialoger till spelet. Det gör att spelet med lätthet fyller upp 2tb.

Molyneux har dock återigen glömt att lägga in lättnavigerade menyer, roliga uppdrag, utmaning och en fungerande fast travel. Dessutom är laddningstiderna tillräckligt långa för att man ska hinna spela klart hans gamla spel medan man väntar...


Kunskapsförmedlare.

Medlem

Nästa FIFA-spel landar på 2tb och det är för att Zlatans ego skulle få plats i spelet.

Medlem
Donald Trump "The Wall"

Här kommer man få möjligheten att vara med och bygga muren vid Mexico. Muren kommer att vara väldigt stor, den store ledaren kommer att guida dig under hela bygget. Muren är så jävla stor att rendera då Trump själv har byggt den med sina bara händer, 1,99tb ligger den på. Resterande plats är för att på muren kommer alla Trumps tweets att målas upp.

Medlem

Alla Oblivionspelen sammanslagna i en stor värld med senaste grafiken 🔥🔥 2000h speltid minst för att klara av hela spelet

Skrivet av Jdndude:

Nästa FIFA-spel landar på 2tb och det är för att Zlatans ego skulle få plats i spelet.

Haha

Medlem

No-one
Det är ett tredjepersons action/adventure spel där det har fokuserats väldigt mycket på fysiken och animationerna. Varje liten del av spelet har massvis med olika animationer för samma sak, t.ex. Hur karaktären öppnar en dörr kan ske på över 100 olika sätt beroende på vad som händer runt omkring och hur dörren är placerad. Tänk dig uncharted 4 fast 100x mer detaljerat. Utvecklarna har kodat in hur massvis med olika händelser för varje liten del av spelet, allting ska flyta på precis som det hade varit en film fast du kontrollerar karaktären, inte en massa quick time events. AI förutser vad spelaren troligtvis kommer göra och sätter upp senarioet utefter det för att allting ska bli så "coolt" som möjligt.

Medlem

Create your own saga. En episk fantasy värld, oändligt stor och fylld med intressanta karaktärer och uppdrag. Kruxet är att det inte finns någon text. Du ska själv döpa karaktärerna, platserna och bestämma vad som sägs och vad spelet handlar om. All lore bestämmer du! Förutom hjältens namn, hen heter Frankie. C Bennington.

Medlem

Eat the meat.
Det är ett spel som skaparna förlänger varje dag och som är svårt att klara ut. I spelet ska du försöka att mata en karaktär. Det är olika hinder på varje bana och därför får du olika föremål att ta hjälp av. När du börjar att spela så finns det 500 Banor som du ska klara av. Det är pixlig grafik men det är ca 39 olika rörelser på varje karaktär, det kan också vara en rörlig bakgrund ibland (i spelet är det 127 karaktärer). I Eat the meat så spelar man 2D. Tack för tävlingen FZ.👍

Medlem

MTX-maker
Onlinespel med enda målet att skapa kosmetiska föremål som läggs upp för fiktiv försäljning. Du laddar ner för att titta på, testa och lämna omdöme på andras föremål. Den som säljer för mest vinner en tidsbegränsad anställning hos ett stort spelföretag med ansvar för mikrotransaktionsinslag i kommande spel.

12
Skriv svar