Tävling – Vinn en 2TB Seagate Game Drive till ditt PS4!

Medlem

GibbZone
Ett spel där man är en medarbetare på en site som testar och skriver om spel. Man ska då kunna installera flera hundra olika spel och spela i spelet. Förutom att ge spel ett betyg på en fem gradig skala efter att ha klarat spelet finns det utmanande minispel! Ett minispel är där man ska förklara varför man inte kan översätta betyget 3 till 60%, alla svar som kommer till forumet i spelet är en AI nära skynet som skriver. Till dessa behövs det minst 2 TB lagring!

Medlem

Megasoft presenterar:

Regerings simulator.

Styr ditt land med pakter och intriger, ha höga skatter och få gnälliga invånare.

Ju galnare förslag desto bättre.
Sug ut varenda krona ur skattebetalarna
Utarma sjukvården och rädda miljön.


Robert Bond www.bondmaster.tk
gratis spel från 3drealms: ftp.3drealms.com

Medlem

I 10-talets sociala medier-anda och miljömedvetenhet kommer det givetvis vara VR-spelet "The Social Environmental Influencer's Life" som kommer kräva enorma mängder utrymme.

Med detta kan du i din virtuella värld blev den miljömedvetna influencern som du förmodligen aldrig kommer lyckas bli i verkligheten. Ladda upp dina egna bilder och filmer i ditt virtuella hem och streama dem direkt till andra spelare (följare) i spelet och kika in deras för att få fler följare och öka medvetenheten om miljön. Du kanske kan lyckas sno något bra från någon som inte har så många följare och lägga upp det som din egen post? Filma och scanna in din riktiga verklighet till andra i communitiet för att tillsammans mappa hela världen som mål! Samtidigt blir du inbjuden att resa över världen i flygplan, men det är ingen flygplansskam då det ju bara är virtuella plan såklart ^^ här kan man se världen i all dess form och man kan äntligen ha råda att besöka platser som man inte skulle kunnat i verkliga livet. I give you - "The Social Environmental Influencer's Life".

PS. Glöm inte att du kan ta bort dina videor om de inte gillas och/eller får för få likes. Man vill ju inte skämma ut sig och bara få 12 likes liksom?

Medlem

Grammar 101

Första leveln "Din PS4".

Medlem

Har du någon gång haft en riktigt skum dröm som du vill återuppleva?
Har du surfat på vintergatan?
Blivit jagad av Bill Gates på Månen?
Eller har du lagat ravioli inne i ett stekpanneskaft?

Då är Stream your Dream något för dig!

Den medföljande "brainstreamern" analyserar dina drömmar när du sover och genererar en extremt detaljrik och interaktiv 3D-värld.

Ett nytt spel varje dag! Dina drömmar laddas upp i molnet tillsammans med tusentals andra drömmar världen över.

Stream your Dream - Only your imagination is the limit!

Har stöd för VR.

*2TB lagrade drömmar ingår i baspaketet med möjlighet för utökning.

Medlem

En remake... Tänk er The Elder Scrolls: Arena i REDengine4, då kommer de två 2tb känns tajt! 😎

Medlem

Det är spelet från mobilspels-reklamerna som inte har något att göra med spelen de gör reklam för. Ni vet de där med ”rädda prinsessan” eller ”ta skatten” där märkliga saker händer när man drar i olika spakar och sånt. Enda anledningen till att de riktiga mobilspelen är nån jävla idle-skit med långsam progress och inga spelmoment är att vi inte har 2TB lagring i våra telefoner. Äntligen kommer DU vara den som tänker ”sen då” när krigaren och hunden smälter av lava!

Medlem

The game about women.

Spelet som går ut på att testa teorier och reaktioner från kvinnor.
Detta spel skapades som open source, där män kan skicka in möjliga reaktioner de fått från kvinnor i egna situationer.
Detta har då möjliggjort en sammansättning av detta spel som hjälper en att testa olika scenarion utan att behöva gå ut och riskera livet IRL.
Kan även sammankopplas med telefonen och Siri/Alexa för att kunna få snabba svar vid nödsituationer.

Spelet är oändligt stort och ingen vet varför, kanske är det så att män aldrig kommer att förstå sig på kvinnor.


| PC | Xbox One | Switch |

Medlem

Plastic fantastic - spelet där man ska segla optimistjolle i Stilla havet och fiska upp plastbitar med en håv. Varje plastbit är modellerat med megatexturer och algoritmerna för havsströmmarna lagrar data om vart varje objekt befinner sig. Det finns även en AI på optimistjollen, likt HAL i 2001: A space oddysey, men har i spelet istället namnet Greta Thunberg. Spelet ryms i genren ”överlevnad” men är helt unikt då du förutom att navigera, samla plastmuggar från Starbucks även ska överleva superstormar till följd av växthuseffekten av all CO2. Dessutom kan du hjälpa andra spelare då du som spelare kan lämna förnödenheter och byggmaterial på olika stränder till andra spelare. Spelet klassificeras därför som ett ”Stränding”-game, något helt nytt och unikt då alla stränder är ihopkopplade i ett gameiverse där alla spelare inryms och kan därmed påverka endgame....

Medlem

Ett nytt Qbert i verklig tappning.

Gärna VR för inlevelsen.
Små elchocker som markör vid förlust och massor av blinkande ljus för alla.

Kort sagt en vanlig dag på jobbet.


Gör världen lite bättre, bjud på dig själv.

Efter att ha väntat hela dagen på att spelet ska laddas ner är det äntligen hemma.
Spelet med stort S.
Med lätt svettiga händer greppar jag den fullt laddade kontrollen och för första gången möts jag av titelskärmen. Här kan du skapa din egen karaktär, helt fritt och med otrolig detaljkontroll. Detaljerna är ner till minsta hårstrå.
Vem är du?
Ingen mindre än världens bästa racerförare. Eller kommer bli i alla fall. Just nu är du en nolla med en rostig Volkswagen Golf från 92.
Du rör dig i förstaperson, i VR om du har utrustningen, mot det rostiga eländet, öppnar dörren som knarrar av ålder och sjunker ner i det söndersuttna sätet. Öppnar GPS:en i telefonen. Som ritar upp en detaljerad Google Maps-karta över orten där jag befinner mig på riktigt.
Det här är världens första öppna-världsbilspel med kartor baserade på verkligheten, i skala 1:1.
Puttra ner till närmsta rödljus och se motståndaren som markerats på GPS:en dyka upp vid sidan om. Hennes bil är om möjligt ännu mer sliten. Det här kommer bli jämt.
Rött - gult - grönt.
Loppet är i gång och så även vägen mot pengar, snabba bilar och framgång.
Mellan de olika tävlingarna besöker du garaget för att meka med bilen… och kanske tar du hand om besvärliga konkurrenter på ett mer kreativt sätt. Valet är ditt.
Spelets storlek till trots måste stora delar av kartdatan hämtas kontinuerligt från internet, ständig uppkoppling är ett måste.
Och alla är inte helt nöjda med spelet. Polisen är till exempel rädda för att det kan bli ett verktyg för tjuvar när de ska planera flyktrutter.
– Vad vi ser här är en kriminell persons våta dröm bli till verklighet. Vi kommer se många rättsfall där det här spelet har använts i planeringsstadiet av gärningspersonen, knarrar en välkänd rättsprofessor med glasögonen i pannan i en tv-soffa på bästa sändningstid.
Moralpaniken breder ut sig men det stoppar inte de lyriska bilspelsfantasterna runt om i världen, som inte kan få nog. Spelet tar aldrig slut!
Någonstans noterar ett nischat företag att deras försäljning av droppställ och flytande föda har ökat med 300 procent…

12
Skriv svar