Vilken skärm är mer värd?

Medlem
Vilken skärm är mer värd?

Hej,
Jag planerar att köpa en ny gamingskärm och sitter fast mellan Acer Nitro XV272UP ( https://www.inet.se/produkt/2213865/acer-27-nitro-xv272up-wqh.... ) och ASUS TUF VG27AQ ( https://www.inet.se/produkt/2215719/asus-27-tuf-gaming-vg27aq.... ).

Saken är att jag ser få skillnader mellan dem som säger direkt vilken jag borde välja. Båda är 27" 1440p 144hz IPS paneler(den från Asus kan överklockas till 165hz), men skärmen från Asus kostar mer, fastän den saknar USB-portar helt och hållet, medans skärmen från Acer har en USB-hub. Jag kan leva utan en USB-hub, för att jag kommer använda min gamla skärm som sekundär skärm, och den har USB-portar, men det skulle vara bra att ha USB-portar ifall jag bestämmer mig för att bara ha en skärm i framtiden. Sedan så bryr jag mig inte om vilken sorts HDR skärmarna stöder.

Sedan så har jag hört mycket om backlight bleed och massa sånt för båda skärmarna, men är inte så oroad över det.

Hur som helst, med tanke på att jag inte bryr mig om prisskillnaden, och att jag inte bryr mig om HDR, så jag ser egentligen ingen skillnad mellan dem som gör att jag kan bestämma mig för vilken jag ska köpa. Vilken skärm skulle du säga är mer värt pengarna?

Medlem

Asus skärmen har ju G-sync, har du ett nvidia grafikkort så kör på den.


signatur

Snusar till varje pris!

Geeks Gaming

@iwalther: IPS är nästan alltid ett lotteri, tyvärr. Dock så har jag hört lite mer illa om optronics som gör panelen i asus-modellen, så jag hade kört på acern.
Om jag inte misstar mig helt är det en av freesync-modellerna som är kompatibla med gsync (eller tvärt om)

1
Skriv svar