Star Wars: The Rise of Skywalker är sjuukt bra!

Medlem

Star Wars har blivit precis som Bondfilmer eller porrfilm, du vet vad du får och det underhåller för stunden, men inget man bär med sig efter.

Medlem

Riktigt förtjust i denna filmen.
Helt klart minst en stark 4:A
Ska se den igen om nån vecka för att få en ny bild av den.
Om det är någon som läst Aftermath trilogin så tycker jag att denna knyter ihop det hela.

Medlem

Tja, har ju sett alla andra...


autograph

Skrivet av Hipshot:

Jag vill veta och jag bryr mig inte om spoliers: Den förra var skit, är denna bra? Jag förstod att lando var med, hur mycket är han med? Ingen hype alls har jag, men om ni säger att jag borde se denna så gör jag det heh

Han är inte med särskilt mycket, han visar sig några minuter relativt tidigt i filmen, sen dyker han upp innan slutgiltiga striden.

Filmen är väldigt kaotisk och man bokstavligt talat flyger konstant från planet till planet i en jakt efter..whatever it is. Man landar på en planet i några minuter, man gör vad man ska och sticker sen till nästa planet.

Medlem

JJ gjorde sitt bästa att försöka rädda upp bajsmackan han fick av rian johnson. Tycker han lyckas ändå. En bra film och jag tycker man knyter ihop säcken fint.

Bara det faktum att Luke säger till Rey att man ska vårda sin lightsaber är värd biljettpengen. Scenen där Luke slänger iväg lightsabern i Last Jedi är så sjuk så hälften vore nog.

Medlem

MaRey Sue måste ju vara den tråkigaste karaktären någonsin.

Medlem

Spara pengarna och stanna hemma, filmen är
Tyvärr inget att ha till störst delen. Det enda jag uppskattade var tvisten i storyn.

Medlem
Skrivet av Fezk:

ep 1-3 är nästintill mästerverk i jämförelse med den nya trilogin.

Lol. Långt ifrån. 1-3 är något av det sämsta jag någonsin sett. Nya trilogin är ljusår bättre (heh).

Håller med @matt76 till 100% ang inbitna fans osv.

Medlem

Skulle nog sätta mitt personliga betyg på runt 6,5.

Helt galet stressig film, inga scener som var lite djupare, långsammare eller som gav en tid att känna något eller tänka efter, det bara stressades från ett klipp till ett annat och hoppade hit och dit utan en enda lugn sekund att reklektera.
Filmen fick mig att känna nada, brydde mig inte om vad som hände med karaktärerna och det trycktes in cheesy Hollywood bullshit och fan service på ställen där det inte alls passade.

Skulle jag behöva sammanfatta filmen med ett ord hade det varit "ytlig".

Kommer säkert bli slaktad för detta men episode 1 är långt bättre enligt mig.

Medlem
Skrivet av Dudinkalv:

Skulle nog sätta mitt personliga betyg på runt 6,5.

Helt galet stressig film, inga scener som var lite djupare, långsammare eller som gav en tid att känna något eller tänka efter, det bara stressades från ett klipp till ett annat och hoppade hit och dit utan en enda lugn sekund att reklektera.
Filmen fick mig att känna nada, brydde mig inte om vad som hände med karaktärerna och det trycktes in cheesy Hollywood bullshit och fan service på ställen där det inte alls passade.

Skulle jag behöva sammanfatta filmen med ett ord hade det varit "ytlig".

Kommer säkert bli slaktad för detta men episode 1 är långt bättre enligt mig.

Är det 6,5 av 100 då för enligt mig är 6,5 av 10 rätt okej, episod 1 måste då i dina ögon få 7,5 kanske vilket ju är bra, men alla tycker vi olika. Jag ser denna som en 7/10 men tycker att episod ett är långt sämre än denna.

Medlem

4/10 gick in med relativt låga förväntningar. Allting kändes väldigt rushat, hade svårt att fastna i stämningen. Mycket pandering mot äldre star wars fans som känns mer forcerat än ärligt. Ok film, men inget som kommer kollas på igen.

Moderator | Testpilot

Tyckte filmen var bra. Problemet för mig var att den hoppade runt alldeles för mycket. Även fast jag gillar TLJ känner jag så här i efterhand att den filmen inte skulle ha funnits i dess nuvarande format. Ta de viktiga delarna med Luke, Snoke, Rey och Ben, och sedan hälften av vad som hände i Rise of Skywalker. Bättre flow, en röd-tråd genom hela trilogin, och saker som gick för fort i den här sista filmen hade man kunnat djupdyka i.

Kul att se Knight of Ren t ex, men samtidigt tråkigt att de knappt fick göra något. Skippa Canto Bight från TLJ, och hela den tråkiga storyn att de flyr i skeppen så hade de kunnat få en mer betydande roll. Då hade striden mellan Ben och dem i slutet känts mer speciell.


Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott i alla fall.

Medlem

Tyckte att inledningen sög, kändes väldigt "ok, vi har bestämt oss för den här ploten istället så vi trycker in det på 5 minuter, SNABBT SKA DET GÅ!", hade varit betydligt snyggare dramaturgiskt om den där kartan figurerade redan i film nummer 2, och den slutade med det som var de första minutrarna i denna film. Fast mycket långsammare och mer stämningsfullt för att verkligen bygga upp till den här filmen. Efter inledningen blev filmen dock betydligt bättre, gillar att få lite mer.. historiska inslag och annat som ju brukar figurera rätt mycket i spelen, uråldriga skrifter och annat kul.

Var mycket som var corny, mycket som kan nitpickas etc. och på tok för mycket action och flashiga effekter för min personliga smak, men njöt ändå och blev jävligt rörd på många ställen. Kort och gott hade den mått bättre av att vara lite längre och långsammare och att storyn till den byggdes upp lite mer i framförallt förra filmen istället för att basuneras ut i förtexterna och första minutrarna i det mest hiskeligt snabba tempo jag upplevt på år och dar. Hade velat ha mer tid att beundra miljöer och stämning etc. då den var förbannat snygg att se på när det gällde sånt.

3/5.

Allmäna känslan av denna trilogi är att de var en jävla massa människor som alla hade olika idéer om vad filmerna skulle handla om etc. och att de hela tiden var så jävla ängsliga över vad folk skulle tycka och petade och ändrade allteftersom. Filmerna är jävligt snygga, välgjorda, bra skådisinsatser för det mesta, men den övergripande storyn känns väldigt.. förvirrad.

Medlem
Skrivet av uberpwnage2.0:

Kul att se Knight of Ren t ex, men samtidigt tråkigt att de knappt fick göra något. Skippa Canto Bight från TLJ, och hela den tråkiga storyn att de flyr i skeppen så hade de kunnat få en mer betydande roll. Då hade striden mellan Ben och dem i slutet känts mer speciell.

En tanke efter att ha sett denna film är att det hade varit så mycket stiligare om jakten på den där kartan som figurerar i den här filmen skulle varit en stor plot-point i 2an, istället för jakten och canto bight etc. "First order har fått nys om en karta till något som lär vara ett fruktansvärt vapen, ni måste stoppa dem och hitta kartan istället" och så går det i övrigt lite som det gjorde i filmen med att Kylo förråder Snoke och tar över och försöker få med sig Rey men misslyckas och drar iväg med kartan för att upptäcka det han gör i början av denna film. Hade kopplat ihop det snyggt.

Medlem

Plot holes, dessa förbannade plot holes. Alla de tre sista filmerna är förbannat ogenomtänkta men värst av allt är när man struntar i etablerade regler för hur saker funkar. Om Batman helt plötsligt kan flyga och hade superstyrka hade ingen accepterat det, att Disney vill förstöra SW med detta ogenomtänkta skräp till ideer borde få GL att må dåligt å oss andras vägnar.

Korkat:
Det är omöjligt att ta sig till den hemliga planeten så att man måste guidas genom megaläskiga stormar och asteroidfält för att ta sig dit.... men sen så är det blå himmel och inga bekymmer att skeppa tusentals skepp till skurkplaneten när Lando kommer till undsättning...wtf?

Det var ju en sabla tur att de råkade ställa sig på exakt rätt ställe för att hålla upp dolken som visade ... siluetten på en krashad dödstjärna... vem gjorde dolken till att börja med? en uråldrig sith? knappast med tanke på att det var typ 30 år sedan den störtade ... var inte Endor en enda stor skogsplanet förresten?? wtf

Hur i hela helsefyr teleporteras saker när Ren o Ray pratar med varandra? Hur tusan fightas de utan att vara på samma ställe? Allt vi lärt oss om vad man kan ha kraften till... slängs ut med toavattnet. Kraften är inte magi, det är manipulation av den fysiska och i viss mån mentala världen... teleportering... njae. wtf i kubik.

En tie fighter är ett enmans budgetskepp gjort för masstillverkning utan egen konstgjord atmosfär som t.ex en x-wing har, piloten MÅSTE ha en dräkt på sig för att kunna överleva i rymden, de har heller inte hyperdrive utan är beroende av ett moderskepp för att resa mellan planetsystem, Vader hade en specialbyggd Tie Interceptor med hyperdrift (och andningshjälpmexel precis som alla andra tiepiloter) men i de senaste filmerna är det bara att hoppa i en tie och dra iväg genom solsystemen i rymden utan nån form av skydd.

Appropå resa... det går numera blixtsnabbt att räkna ut resvägen i hyperdrift tydligen, nåt som Han Solo i första filmen påpekar för Luke att det inte är så smart att inte låta navigeringsdator göra sina beräkningar, nu verkar det som att det bara är att trycka på valfri knapp så hamnar du nån annanstans.

Sen verkar hyperrymdresor ske omedelbart och inte kräva lång dötid på resande fot så att säga heller... och att spåra fiendeskepp genom hyperrymden går också helt plötsligt även utan att ha en spårningsmaskin planterad. wtf.

Från ingenstans kommer Snoke.... sen var det visst Palpatine som låg bakom honom... axelryckning. Att ha en emobaby som skurk tar nog priset. Hur otäck var inte Vader i New Hope första gången man såg den. Ren (sunkigt namn) är en upprörd snorvalp som mest är kinkig för att han varit uppe lite för länge. Han inleder sin story med att slå sönder inredningen i sitt lilla rum för att det inte gick som han ville.

Okey... i tre filmer har man byggt dödstjärnor för att spränga planeter... nu räcker det med en ärtbössa placerad som en hästkuk under en Star Destroyer. wtf

Hej mina rebellvänner, jag har tillfälligt tagit över efter Leia, jag har en plan för att rädda oss. Men istället för att berätta om min plan för att kunna genomföra den så stöter jag bort alla så de sticker iväg till ett kasino för att roa sig och dra på sig Imperiets (jag vägrar kalla det nåt annat) ögon och de har ihjäl oss alla... smart va?? wtf

Att träna till Jedi eller Sith kräver lååång tid, om man inte måste snabbinstalllera en ny karaktär i en film som snabbt måste ha alla kunskaper om kraften utan att ha öppnat Skolboken i jedi kurs 1. Sen är det ju toppen att nästan alla andra kompisar också på nåt sätt kan använda kraften de också även om det bara ärmför "ha en känsla" för något.

Tyvärr... Star Wars har tappat, hoppas Mandalorian kan inleda en annan era.

Medlem

Helt okej slut för Star Wars Sagan Episode 4-6 kommer alltid vara de bästa med gamla Luke Skywalker men de sista 7-9 lyfte bra med Kylo Ren och Rey, den sista filmen var nog bäst och slutet överaskade. Bra film med många nostalgi tripp och många twist, du kommer inte gissa rätt så slutsatsen är att bra film och bra värdig slut till Star Wars sagan, gå se den på bio..NU!

Medlem
Skrivet av brewitz:

Korkat:
Det är omöjligt att ta sig till den hemliga planeten så att man måste guidas genom megaläskiga stormar och asteroidfält för att ta sig dit.... men sen så är det blå himmel och inga bekymmer att skeppa tusentals skepp till skurkplaneten när Lando kommer till undsättning...wtf?

Just den delen går ju förklara genom att de andra skeppen såklart också följde samma väg genom stormar osv som Rey redan kartlagt åt de.

Sen finns det säkert massvis med andra mer eller mindre stora plot holes beroende på hur man ser på saker

Medlem
Skrivet av DrDoom:

Just den delen går ju förklara genom att de andra skeppen såklart också följde samma väg genom stormar osv som Rey redan kartlagt åt de.

Sen finns det säkert massvis med andra mer eller mindre stora plot holes beroende på hur man ser på saker

Himlen var röd och full med stormar eller whatever, enda sättet att ta sig dit var genom att navigera mellan en massa farliga hinder... när Poe och de andra tog samma väg efter Ray så var det lika illa men när Lando kom så var himlen blå helt plötsligt och det verkade inte som om det var några som helst problem att komma dit.

Medlem
Skrivet av brewitz:

Himlen var röd och full med stormar eller whatever, enda sättet att ta sig dit var genom att navigera mellan en massa farliga hinder... när Poe och de andra tog samma väg efter Ray så var det lika illa men när Lando kom så var himlen blå helt plötsligt och det verkade inte som om det var några som helst problem att komma dit.

Men detta är Star Wars. Man ska inte tänka för mycket. Vill du ha bra Sci-Fi som är mer realistisk kan jag rekommendera The Expanse.

Medlem
Skrivet av Ronzem:

Men detta är Star Wars. Man ska inte tänka för mycket. Vill du ha bra Sci-Fi som är mer realistisk kan jag rekommendera The Expanse.

Jag har inga problem med en välskriven, överdriven scifi men när man struntar i hinder i samma film som hindren presenterats som nästan oöverstigliga tidigare bara för att några minuter senare helt bortse från det så är det bara dåligt igenomtänkt manus.

Om stålmannen bara ibland är kraftigt allergisk mot kryptonit och ibland har det som tandkräm hade vi alla skakat på huvudet för konsekvenserna i storyn föll som ett korthus och därmed gjorde kryptonit ologiskt i sitt sammanhang.

Medlem
Skrivet av brewitz:

Himlen var röd och full med stormar eller whatever, enda sättet att ta sig dit var genom att navigera mellan en massa farliga hinder... när Poe och de andra tog samma väg efter Ray så var det lika illa men när Lando kom så var himlen blå helt plötsligt och det verkade inte som om det var några som helst problem att komma dit.

Fast de förklarade ju i filmen just att de kunde använda Rey's flygdata för att ta sig in? utan den hade det ju inte gått. Visst att de överdrev hindren lite när de flög genom den där röda asteoridgrejen lite vilket gör det mindre sannolikt att stora skepp skulle kunna ta sig igenom där, men om stjärnkryssare kan ta sig ut får man väl anta att det går. Sen att himlen var lite blåare... big deal, det var ju massa moln runtomkring fortfarande etc.

Medlem

Efter att ha läst denna tråden och även pratat med mina ytterst få kvarvarande kompisar som sett denna så tror jag att jag skiter i det, kompisen sa med lite eftertryck när jag frågade "Den var ok". Då kan se den via någon stream om några år i stället. Säkert bra action eller något.

Har ju ingen som helst relation till de har karaktärerna heller, tycker både Fin och Rey är sjukt bleka, hade säkert tyckt Rey var mycket bättre om uppbyggnaden av karaktären var bättre gjord.

Fin är en så jävla dålig karaktär, vadå en Storm Trooper som blev god, han bara blev det en dag eller? Det finns säkert en kreativ bakgrundshistoria här där han blev övergiven som ett barn och var tvingad att söka sig till imperiet eller något, sedan blev han så sjukt jävla bra, han är ju mycket mycket bättre än _alla andra_ storm troopers som funnits genom allt star wars som funnits genom tiderna. Hade han bara varit lite sämre kanske dom bara kickat ut honom, eller satt honom på ett sådant där torn i någon djungel.


Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Skrivet av brewitz:

Plot holes, dessa förbannade plot holes. Alla de tre sista filmerna är förbannat ogenomtänkta men värst av allt är när man struntar i etablerade regler för hur saker funkar. Om Batman helt plötsligt kan flyga och hade superstyrka hade ingen accepterat det, att Disney vill förstöra SW med detta ogenomtänkta skräp till ideer borde få GL att må dåligt å oss andras vägnar.

Korkat:
Det är omöjligt att ta sig till den hemliga planeten så att man måste guidas genom megaläskiga stormar och asteroidfält för att ta sig dit.... men sen så är det blå himmel och inga bekymmer att skeppa tusentals skepp till skurkplaneten när Lando kommer till undsättning...wtf?

Det var ju en sabla tur att de råkade ställa sig på exakt rätt ställe för att hålla upp dolken som visade ... siluetten på en krashad dödstjärna... vem gjorde dolken till att börja med? en uråldrig sith? knappast med tanke på att det var typ 30 år sedan den störtade ... var inte Endor en enda stor skogsplanet förresten?? wtf

Hur i hela helsefyr teleporteras saker när Ren o Ray pratar med varandra? Hur tusan fightas de utan att vara på samma ställe? Allt vi lärt oss om vad man kan ha kraften till... slängs ut med toavattnet. Kraften är inte magi, det är manipulation av den fysiska och i viss mån mentala världen... teleportering... njae. wtf i kubik.

En tie fighter är ett enmans budgetskepp gjort för masstillverkning utan egen konstgjord atmosfär som t.ex en x-wing har, piloten MÅSTE ha en dräkt på sig för att kunna överleva i rymden, de har heller inte hyperdrive utan är beroende av ett moderskepp för att resa mellan planetsystem, Vader hade en specialbyggd Tie Interceptor med hyperdrift (och andningshjälpmexel precis som alla andra tiepiloter) men i de senaste filmerna är det bara att hoppa i en tie och dra iväg genom solsystemen i rymden utan nån form av skydd.

Appropå resa... det går numera blixtsnabbt att räkna ut resvägen i hyperdrift tydligen, nåt som Han Solo i första filmen påpekar för Luke att det inte är så smart att inte låta navigeringsdator göra sina beräkningar, nu verkar det som att det bara är att trycka på valfri knapp så hamnar du nån annanstans.

Sen verkar hyperrymdresor ske omedelbart och inte kräva lång dötid på resande fot så att säga heller... och att spåra fiendeskepp genom hyperrymden går också helt plötsligt även utan att ha en spårningsmaskin planterad. wtf.

Från ingenstans kommer Snoke.... sen var det visst Palpatine som låg bakom honom... axelryckning. Att ha en emobaby som skurk tar nog priset. Hur otäck var inte Vader i New Hope första gången man såg den. Ren (sunkigt namn) är en upprörd snorvalp som mest är kinkig för att han varit uppe lite för länge. Han inleder sin story med att slå sönder inredningen i sitt lilla rum för att det inte gick som han ville.

Okey... i tre filmer har man byggt dödstjärnor för att spränga planeter... nu räcker det med en ärtbössa placerad som en hästkuk under en Star Destroyer. wtf

Hej mina rebellvänner, jag har tillfälligt tagit över efter Leia, jag har en plan för att rädda oss. Men istället för att berätta om min plan för att kunna genomföra den så stöter jag bort alla så de sticker iväg till ett kasino för att roa sig och dra på sig Imperiets (jag vägrar kalla det nåt annat) ögon och de har ihjäl oss alla... smart va?? wtf

Att träna till Jedi eller Sith kräver lååång tid, om man inte måste snabbinstalllera en ny karaktär i en film som snabbt måste ha alla kunskaper om kraften utan att ha öppnat Skolboken i jedi kurs 1. Sen är det ju toppen att nästan alla andra kompisar också på nåt sätt kan använda kraften de också även om det bara ärmför "ha en känsla" för något.

Tyvärr... Star Wars har tappat, hoppas Mandalorian kan inleda en annan era.

Håller med dej, alla dom skeppen hade inte kunnat vara där så samtidigt för dom hade ju varit tvungna att åka på led..

Och värre med skeppen som kunde förstöra planeter var ju att dom helt plötsligt visste att om man förstörde kanonen så sprängdes hella skeppet, var det liksom det bästa dom kunde hitta på för att förstöra dom, borde ju ha lärt sej efter ett litet hål i deathstar så gör man fan inte en stor kanon som felet, och sen har fan fick dom reda på det bara så att det räckte att skjuta kanonen??

Och sen vi måste förstöra radio sändaren som guidar skeppen, men vi måste ha mark patruller till det. Oj dom skickar den senare till skeppet istället, skicka mark patrull, efter tornet e förstört så flyger Poe över med sitt skepp (samme Pie som åkte rundor I förra filmen åkte och sköt sönder massa kanoner i dreadnaughten)

Och sen Palpatines död då?? Taste my lightning, rey tar fram sin laserpekare och skyddar sej, Palpatine tänker det klara jag för det gick ju så bra förra gången jag gjorde blixtrar mot en sånt vapen mot Windu, och så fortsätter han tills han försvinner smart gjort


Meningen med livet är 42.
1+1=2.. 8-3+2= 7.. 3-3x6+2= -13.
If two wrongs don't make a right, try three.

Medlem

Nej, denna var inte bra alls alltså. Men to be fair så var det ju The Last Jedi som förstörde för hela trilogin. Tyck vad man vill om den som en enskild film men nu var det faktiskt ingen stand alone. Det var episod åtta samt del två av tre i denna uppsättning filmer. Och som mittendelen i en trilogi var TLJ en fullkomligt korkad film.


Ha en bra dag ;)

Medlem
Skrivet av Ghost Writer:

Nej, denna var inte bra alls alltså. Men to be fair så var det ju The Last Jedi som förstörde för hela trilogin. Tyck vad man vill om den som en enskild film men nu var det faktiskt ingen stand alone. Det var episod åtta samt del två av tre i denna uppsättning filmer. Och som mittendelen i en trilogi var TLJ en fullkomligt korkad film.

Personligen upplevde jag TLJ som en komedifilm med Star Wars-tema. Aldrig upplevt en film så malplacerad förr (typ som om Mr Bean hade varit en skräckfilm). Därför gick det inte att ha några förhoppningar om att säcken kunde knytas ihop på ett bra sätt. De hade behövt en timme till för det, om ens det hade gått.

Med tanke på hur "speedad" all action var kan man tro Michael Bay blev intagen som konsult... Tråkigt att ett kärt kulturellt arv skall vanhedras så här bara för att någon rödhårig kortis vill använda filmen som en plattform för någonting helt annat än att berätta en sammanhängande historia i ett redan etablerat universum.

Medlem

Tyckte Last Jedi var skit och förstörde all star wars känsla jag hade.
9:an var riktigt bra enligt mig. Som fler har sagt så är tempot enormt men när man måste fixa all skit som förstördes i 8:an så förstår jag varför.
För min del var det massa känslor och trovärdiga karaktärer. Både Rey och Kylo Ren var riktigt bra i denna. I åttan var ju Rey helt blank.

Efter att ha sett 7 avsnitt av Mandalorian och nu 9an så har jag fått tillbaka en stor del av det jag tappade för 2 år sedan.


PC Master Race!! I7 6700K. 980Ti SLI. Asus PG348Q. PS5!!

Medlem

Jag som är en inbiten Luke och Vader fan har verkligen ingenting mer att hämta i denna trilogi. The Force Awakens tyckte jag var helt okej men 8an och 9an var riktiga magplask som jag till och med tycker är sämre än The Phantom Menace.

Medlem

Saxat från POPKORN.nu:
"Vet ni vad, Johnson är som "den där" killen. När man är ett gäng som ska skriva en sådan där berättelse där en börjar att skriva ett stycke och nästa person fortsätter direkt efter och sedan nästa person igen osv. Det finns alltid en snubbe som pajar det för alla andra. Om Kalle börjar skriva på säg en zombie-story som utspelar sig i en stad dagtid då en grupp överlevande flyr in i ett köpcentrum, Lisa fortsätter med att de bunkrar in sig och att det blir natt och med att presentera alla karaktärerna mer ingående, Helge fortsätter med vad som händer nästa dag och dagarna därefter och att folket kanske planerar att smita vidare och så kommer Rian som skriver något i stil med "men efter en vecka så dog alla zombier av sig själva och allting i hela världen återgick till det normala" varpå berättelsen cirkulerar tillbaka till Kalle. Jävla Rian alltså.

Så som Rian Johnson hanterade den direkt föregående episoden i sagan fanns det liksom ingenstans för storyn att fortsätta på ett naturligt sätt vidare in i episod IX. Han förstörde hela den nya trilogin alltså. Och Kathleen Kennedy lät honom göra det, för att han fick henne att känna sig bekväm... Och den där story-gruppen då, vars JOBB det är att se till att storyn faktiskt hänger samman mellan filmerna? Tja, de var tydligen alldeles för upptagna med att bara bestå av kvinnor för att faktiskt göra sitt jobb."

Oj, oj, oj. Ord och inga visor.


Ha en bra dag ;)

Medlem

Och på youtube har såna som Jeremy Jahns, Chris Stuckmann och Tyrone Magnus heller inte mycket gott att säga om hur det nu blev med både den här filmen och den här hela trilogin efter TLJ.


Ha en bra dag ;)

Medlem

Plånboken öppnas för: Titlar där pc-spelaren får ett likvärdigt utrymme som console-spelaren, aldrig till några console skulor. Dvs, där patch och dlc datum inte är senarelagda till pc, där specialutgåvor av spelet inte är strippade till pc eller där andra ”uppfostringsmetoder” används. Att man satsat på en trovärdig anti-fusk motor samt att utvecklaren har en bra ”anti-fusk attityd”. Aldrig för: 3xA P2W titlar.

Skriv svar