PS5 får extern SSD-lagring, men bara vissa klarar kraven

Robot
PS5 får extern SSD-lagring, men bara vissa klarar kraven
Medlem

Med 100 miljoner sålda ps4:or (eller hur mycket det nu är) borde Sony kunna tjäna en hacka på att sälja en "approved for Ps5" stämpel till tillverkare. Borde öka deras SSD försäljning en hel del med bara en sån stämpel.

Avstängd

Utmärkt. Verkar som att sony ännu minns hemläxan dom fick efter vitans minneskort fail.


signatur

MPMG - MultiPlatform MasterGamer

Medlem

Varför bygger dom inte konsollerna efter pc spec för då hade till exempel ett väl optimerad spel för konsoll rullat rätt hyfsat på pc. För sen sedan bara fokusera på cpu och gpu för att få konsollen så kraftfull så möjligt för ett hyfsat schysst pris! Men nu ska de hitta på nya speciall om nybyggnationer på hårdvaran och spelen tillverkas där efter, kommer sluta med att spelen kommer vara antingen svårarare att porta till pc. För alla sitter inte på ssd och massa annant lull lull. Krånglingt ska det vara. Standard vad är de för nått. Så nu om x box kommer göra lika dant med sin hårdvara. Så blir det 3 avprogrammering för 1 spel för att det ska passa in. Låter jobbigt för spel utvecklarna. Jag kanske har helt fel.

Medlem

Det finns just nu (enligt Prisjakt) 9 ssder som har potential att bli godkända av Sony om man vill byta ut den inbyggda. Men bara 3 av dem är större än den som hänger med (2TB mot medföljande 1TB). De kostar alla en bit över 5000 kronor.

1
Skriv svar