Hur äter du din risifrutti?

Medlem
Hur äter du din risifrutti?

På reklamen ser man att dem bryter bägaren med sylt och häller över i den stora bägaren.

Så har jag aldrig gjort, tar lite sylt med skeden och tar sen lika mycket eller mer risifrutti.
Tills båda bägarna är tomma samtidigt.

Hur gör ni?


"High life on low budget"

Medlem

Viker över syltdelen över den större delen o trycker ut sylten, skrapar ut mer sylt med skeden sen brer jag över ett jämt lager över den stora delen,

Gjorde som trådskaparen de gånger jag ätit Risifrutti, men reklamens sätt måste jag prova någon gång.

Vilka är dina favoritsorter då? Min är skogsbär (blandning av olika bär). Men jag kan äta vilken som helst tror jag.

Miljötänk har dykt upp överallt, Risifrutti blev av med sina skedar, Tom & Jerry kex blev av med sina plastfigurer.

Edit: bytt ut du till trådskaparen

Medlem

Brukar också vika över sylt delen, häller över all sylt och skrapar ur det sista med skeden. Sedan blandar jag allt sådär geggigt

Medlem

1. Öppna. Görs enklast från den sidan som har folien. Vi kan kalla den sidan för upp. Det finns nu flera alternativ.
- Trycka fingret igenom. Dra bort. Du kommer dock bli kladdig
- Lyfta på folien vid den lilla triangulära utsticket. Dra.
Jag brukar göra det sista. Det kan förekomma en avvikelse då folien går sönder. Det går då kombinera med finger metoden för att uppnå önskat resultat.

För korrekt källsortering avlägsnas folien och sköljes. Jag knycklar ihop folien och lägger den i behållaren under diskbänken uppmärkt tydligt med orden METALL.

2. Ta fram en sked. Den ser ut så här: 🥄
Inte så här 🍴

3. Böj sås behållaren så att vald sylt rinner ut över risprodukten. Böj inte risproduktens behållare över vald sås. All risprodukt får inte plats i den.

4. Ta din sked från punkt 2 i väl avvägd hand. Ta en lätt rågad sked. För den till din mun.
Alternativ:
-Tugga, en onödig procedur för produkten.
-Svälj, Går att göra utan att tugga.

Repetera punkt 4 tills önskat resultat.
Mättnad
Produkten slut.

5. Skölj ut plastbehållaren och lägg den under diskbänken inbehållaren märkt tydligt PLAST.

6. Reflektera hur jäkla du mycket saknar socialt umgänge med kollegor under rådande omständigheter.

7. Gråt med hulkningar

8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS

Medlem

Förr gjorde jag som du och tog sylt med skeden, sen blev jag en conformists och bröt syltbägaren, nu äter jag typ aldrig risifrutti längre och undrar mest vad jag gör här..

Testpilot | Moderator

Jag öppnar den som vanligt. Äter så att det blir en grop i mitten, och så häller jag ned sylten i gropen.


Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott iallafall.

Skribent

Oerhört sällan jag äter risifrutti MEN när det väl händer så tar jag en sked ris och sedan fuktar det lite lätt med sylt. När riset är slut så är det alltid sylt kvar som går i soporna.

KoP
Medlem

Tar lite sylt på skeden å en sen en större mängd risifrutti på skeden å sen käkar.

Medlem

@Gregerory: Är delen med gråtandet ett krav eller bara en rekommendation?


Att gå upp före klockan sex på morgonen borde vara olagligt.

Medlem
Skrivet av Akronym:

@Gregerory: Är delen med gråtandet ett krav eller bara en rekommendation?

Helt valfritt, borde varit tydligare.
...jag kanske utvecklar teorin om sorgens förlösande kraft gentemot svälja den där klumpen i halsen.

Skribent

Tar lite sylt med skeden och sedan ris. Allt annat är ren psykopati.

Medlem

Ätersällan risifrutti.
Det är kall risgrynsgröt och sylt.

Iaf om jag äter tar jag först gröt sen sylt.

Medlem

Med skalet på

Chefredaktör
Skrivet av Kyrre:

Brukar också vika över sylt delen, häller över all sylt och skrapar ur det sista med skeden. Sedan blandar jag allt sådär geggigt

Rör om!? Är du en sådan som rör om glassen med alla tillbehör också, så att det typ blir brunt?

Skrivet av Gregerory:

1. Öppna. Görs enklast från den sidan som har folien. Vi kan kalla den sidan för upp. Det finns nu flera alternativ.
- Trycka fingret igenom. Dra bort. Du kommer dock bli kladdig
- Lyfta på folien vid den lilla triangulära utsticket. Dra.
Jag brukar göra det sista. Det kan förekomma en avvikelse då folien går sönder. Det går då kombinera med finger metoden för att uppnå önskat resultat.

För korrekt källsortering avlägsnas folien och sköljes. Jag knycklar ihop folien och lägger den i behållaren under diskbänken uppmärkt tydligt med orden METALL.

2. Ta fram en sked. Den ser ut så här: 🥄
Inte så här 🍴

3. Böj sås behållaren så att vald sylt rinner ut över risprodukten. Böj inte risproduktens behållare över vald sås. All risprodukt får inte plats i den.

4. Ta din sked från punkt 2 i väl avvägd hand. Ta en lätt rågad sked. För den till din mun.
Alternativ:
-Tugga, en onödig procedur för produkten.
-Svälj, Går att göra utan att tugga.

Repetera punkt 4 tills önskat resultat.
Mättnad
Produkten slut.

5. Skölj ut plastbehållaren och lägg den under diskbänken inbehållaren märkt tydligt PLAST.

6. Reflektera hur jäkla du mycket saknar socialt umgänge med kollegor under rådande omständigheter.

7. Gråt med hulkningar

8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS

Alltså, detta är veckans garv.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Chefredaktör

Själv är jag en skeda-ris-sedan-lite-sylt-människa. Den goda människan. Mina barn har en tendens att hälla över sylten (vikmetoden) och är nu arvslösa. Eftersom de då inte hade något mer att leva för började de äta först sylten, sedan risgröten.

Men för att sammanfatta, vilka metoder har vi?

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Fördelar sylten ad hoc medan du äter.

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner samt fördelar den jämt över risgröten.

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Blandar sedan allt som om det vore barnkalas med Big Packs Tutti Frutti som åts

  • Gröper ur ett hål i risgröten, viker över den lilla bägaren med sylten.

  • Tar lite sylt på skeden, tar sedan risgröt.

  • Tar risgröt på skeden, doppar i sylten.

  • Tar risgröt på skeden, "fuktar" den med sylt och får på något oförklarligt sätt kvar sylt när risgröten är slut. Slänger denna sylt.

  • Äter med skalet på.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Medlem

Jag är en simpel man.
Jag tar ut lite sylt med skeden och ner i riset. Sedan rör jag om och äter tills det blir nästan bara ris kvar. Då tar jag mer sylt och fortsätter tills allt är slut.


Det är inte bussen som avgått för tidigt. Det är du som är sen.
Oftast... kanske... okej ibland avgår den för tidigt...

Chefredaktör
Skrivet av Bussovic:

Jag är en simpel man.
Jag tar ut lite sylt med skeden och ner i riset. Sedan rör jag om och äter tills det blir nästan bara ris kvar. Då tar jag mer sylt och fortsätter tills allt är slut.

Då kan du liksom bara röra om på ytan?


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

Ambassadör
League of Legends
Skrivet av Gregerory:

8. Samla dig och gör dina överenskommelser du gjort via TEAMS

HAHA. Det bästa jag läst på länge. Jag sitter i ett TEAMS-möte just nu.


Är du intresserad av League of Legends har jag en MEGA-tråd om spelet här på FZ. https://www.fz.se/forum/post/3943531. Du kan även söka på #dali för att se mina större inlägg,

Medlem

Jag kommer ihåg när jag var liten och hällde det i en separat tallrik och sedan sked, tusan mig att det var oeffektivt

Medlem

Doppa skeden i sylten, ta en lagom stor del ris på skeden och ät. Upprepa tills det är slut på båda. Ingen av behållarna får ta slut innan den andra utan de ska ta slut samtidigt.

Den som bara välter över sylten och rör om bör tyvärr bli av med sin rösträtt då de är psykopater.


Submission is for the weak

Medlem

Det är så mycket asperger i den här tråden 😂 helt underbart! Själv kör jag liten skopa sylt och sedan skopa lite gröt på samma sked. Känns helt främmande med att tömma hela sylten.

Medlem
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Då kan du liksom bara röra om på ytan?

Kan kan jag... Men jag gör inte det


Det är inte bussen som avgått för tidigt. Det är du som är sen.
Oftast... kanske... okej ibland avgår den för tidigt...

Medlem

För att bidra med statistiken, jag gör så här: ↓
Tar risgröt på skeden, doppar i sylten.


Switch Lite, PS4 Pro, PS3, New 3DS XL, Wii, GC, N64, GBA & NES
PC: AMD 3700X ■ RX 5700 ■ MSI B450M Mortar Max ■ 16GB DDR4 @ 3200 MHz

Medlem

En gång hade jag ingen sked så jag gjorde som katten / hunden skulle gjort. Gegg i hela skägget blev det..

CFW
Medlem

För det första: som en förutsättning för Risifrutti-njutning krävs extra tillförsel av sylt.

(Detta får mest ses som en fantasi, hastigt påkommen i febrig karantän)

Tänk sålunda en JÄMN mängd ris och sylt! Jag vet, hjärnan kan inte riktigt ta in det men försök ändå. En skopa sylt och en skopa ris, i SAMMA mängd genom hela måltiden.

*mike drop*

Chefredaktör
Skrivet av CFW:

För det första: som en förutsättning för Risifrutti-njutning krävs extra tillförsel av sylt.

(Detta får mest ses som en fantasi, hastigt påkommen i febrig karantän)

Tänk sålunda en JÄMN mängd ris och sylt! Jag vet, hjärnan kan inte riktigt ta in det men försök ändå. En skopa sylt och en skopa ris, i SAMMA mängd genom hela måltiden.

*mike drop*

Det är alldeles för dekadent för "eget ansvar"-Sverige. Såklart tanken har slagit mig men skulle liksom inte hända. Jag är NÖJD med den tilldelade sylt jag fått.


Din vänlige kvartersspindel - följ mig på Twitter

FM-guru

När jag var liten brukade jag hälla över och blanda runt tills det blev en enda gegga...

Numera gör jag som TS.

Medlem

Jag äter inte sylten alls, brukar ha krossad choklad till istället


39-årig tjock och matälskande ninja från västkusten.

Testpilot | Moderator
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Själv är jag en skeda-ris-sedan-lite-sylt-människa. Den goda människan. Mina barn har en tendens att hälla över sylten (vikmetoden) och är nu arvslösa. Eftersom de då inte hade något mer att leva för började de äta först sylten, sedan risgröten.

Men för att sammanfatta, vilka metoder har vi?

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Fördelar sylten ad hoc medan du äter.

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner samt fördelar den jämt över risgröten.

  • Viker över den lilla bägaren och låter sylten rinna ner. Blandar sedan allt som om det vore barnkalas med Big Packs Tutti Frutti som åts

  • Gröper ur ett hål i risgröten, viker över den lilla bägaren med sylten.

  • Tar lite sylt på skeden, tar sedan risgröt.

  • Tar risgröt på skeden, doppar i sylten.

  • Tar risgröt på skeden, "fuktar" den med sylt och får på något oförklarligt sätt kvar sylt när risgröten är slut. Slänger denna sylt.

  • Äter med skalet på.

Vi skulle ju fått göra en omröstning av det här.


Testpilot & Twitter
Personbeskrivning: "Han är stygg över alla gränser" - Gustav Höglund
Personbeskrivning 2: "Man kan lita på uber" - Joakim Bennet
Det råder lite tvivel ovan, men jag luktar gott iallafall.

123
Skriv svar