70 000 fuskare bannade i Call of Duty: Warzone

Robot
70 000 fuskare bannade i Call of Duty: Warzone

Av 50 miljoner spelare är det i alla fall en början.

#banhammer, #call-of-duty-warzone, #infinity-ward, #warzone


Medlem

Imorron/senare idag är de tillbaka.


PC = Olympics, Consoles = Special Olympics
PC Master race

Medlem

Ja alltså, spelet må se fantastiskt ut men jag har noll förtroende för att det är byggt för att slå hårt mot fuskare, tror tyvärr det är en eftertanke speciellt vad gäller cod/activisions nyare spel.

Medlem

Lamers är här för att stanna!
i betalspel borde dom få böter.. dom förstör ju för alla andra

Medlem

Låt ryssar och kineser spela på egna servrar så är 80% av problemet löst.


PC = Olympics, Consoles = Special Olympics
PC Master race

Medlem
Skrivet av Er1kssoN:

Låt ryssar och kineser spela på egna servrar så är 80% av problemet löst.

ja precis, kasta in alla fuskare i sin egen fusk server så kan alla där köra med god mode o inf ammo bäst fan dom vill.

Medlem

Det räcker inte på långa vägar. Det är fuskare i varannan lobby numera. Det känns som de har tappat kontrollen tyvärr.

Medlem

99% av de som fuskar är ryssar och kineser. Hade varit fint att låta dem spela på egna servrar. Sedan tycker jag att samma sak ska ske i CSGO


Lorem ipsum dolor sit amet

Medlem

En stor del av problemet är att de som bannas inte blir permanent bannade. Ingen form av hårdvaruidentifiering verkar används och de som blir tagna kan bara skapa ett nytt konto och köra på.

Sånt håller inte... och det gör också den där siffran med "70 000" är helt meningslös. Just nu är spelet verkligen nerlusat med fuskare, det är varannan eller var tredje match på sin höjd man ser någon som helt uppenbart fuskar.

Medlem

Är det bara för mig som det laggar och hackar som fan senaste tiden? Funkade toppen förut, men senaste tiden har det blivit skitjobbigt. Känns som man helt plötsligt spelar på servrar som står i långtbortistan


K9
:.:

Medlem

Battleroyal är verkligen en genre som drar till sig fuskare, där kan dom köra ostört och obemärkt stor del.

Medlem

En sak jag inte riktigt fattar är varför man inte skapar ett anti-cheat som skannar skärmen när man spelar. Ser programmet en massa konstiga menyer och fyrkanter så är det bara att banna direkt. Det är säkert skitsvårt att införa men det finns nog riktigt bra kodare som kan skapa program som skannar skärmen. Det finns ingen anledning till varför spelet ska visa konstiga menyer samt fyrkanter runt andra spelare med mera. Om de som skapar anti-cheat vet vad som visas med fusken så kan man nog använda sig av ett Captcha system så att anti-fusket letar efter mönster som fusk visar, hittar anti-fusket något fuskmönster det kan lösa så är det bara att banna.

Medlem

@Jeehao: Att ta screenshots från spelare är redan en del av vissa anti-fusk, inget som är vidare effektivt då det i princip måste verifieras manuellt. Dessutom så blockar många fusk såna funktioner helt, vilket gör att det hela svårt. Då får utvecklarna göra valet om de ska kicka ut spelare som de inte får in korrekta bilder från, något som kan hända av legitima skäl, eller bara ignorera det. Och sen finns det ju problemet att fusken skulle teoretiskt kunna känna av när ett screenshot tas, och helt enkelt visa stängas av just i det ögonblicket. Finns hur många sätt som helst att komma förbi en sådan funktion. Anti-fusk behöver vara mer komplicerat än man kan tro.

De flesta håller dock med om att framtiden för anti-fusk är helt klart maskininlärning av något slag. Att matcherna sparas på servern och rörelsemönster/nätverksdata etc. analyseras av en AI för att hitta spelare som rör sig omänskligt. Med den metoden så behöver inte den individuella spelarnas datorer vara inblandade överhuvudtaget, vilket gör det väldigt svårt att förbigå. Ett sånt system kunde helt och hållet ta bort aimbots från spel. Vavle håller på med ett sånt system (VACnet) i CSGO, förhoppningsvis något som kommer till fler spel.

Medlem

Finns det seriöst inga lagar som reglerar fusk i onlinespel? Borde väl kunna klassas som sabotage eller dyl? Böter låter som ett rimligt straff! Det är visserligen möjligt att råka ut för oönskad mjukvara i burken.. Men det får väl bli Polisens uppdrag att utreda med datorn i beslag.


[ i7 3770K @ 4,2 GHz ] - [ GTX 970 4 GB ] - [ 16 GB DDR3 ] - [ 500 GB SSD ]
MSFS | PUBG
HITMAN 3 | TDU SC | HP RPG | GTA VI | EVERYWHERƎ

Medlem
Skrivet av Molotov:

Battleroyal är verkligen en genre som drar till sig fuskare, där kan dom köra ostört och obemärkt stor del.

och det gör inte CS menar du?

Medlem

Det enda som skulle funka för att få bort fuskare är väl om hårddisken brann upp om anticheat hittar fuskprogram på den

Medlem
Skrivet av Cyberz:

och det gör inte CS menar du?

Nej CS också.
Jag slutade spela CS för decenier sen pga jag blev less på fuskare.

1
Skriv svar