Veckans Xbox-nyheter #49 (v.27)

Ambassadör
Xbox
Veckans Xbox-nyheter #49 (v.27)

Ny vecka och lugnet före stormen råder på Xbox-fronten. Alla väntar på att datumet för julis "E3"-event ska spikas, enligt rykten rör det sig om den 23:e men det är inte bekräftat än. Vecka 30 är i alla fall ett hett tips med tanke på andra grejer som förlagts dit, såsom demo-veckan som ni kan läsa lite om i veckans tråd. I övrigt så har vi fått lite nytt till Forza Horizon 4, första DLC't till Minecraft Dungeons är släppt, nya spel till Xbox Game Pass och lite annat smått o gott!

Missade ni förra veckans tråd med allt möjligt Xbox-mys så hittar ni den här.

Med det sagt...Let's Jump in!

Demo Event på Xbox!

Den 21-27 juli så är det dags för ett stort demo-event på Xbox! Då man inte har något E3 att visa upp spel på för besökare så satsas det stort digitalt för alla i stället. Man kommer att kunna testa demos av en hel drös kommande spel, över 60 ännu icke släppta spel till Xbox och mellan 75-100 demos totalt.
De här demosarna är inte alla vanliga demos, utan i många fall väldigt tidiga "showfloor-versioner" precis som på E3 t.ex. Naturligtvis så varierar det men de allra flesta är specialbyggda för veckan och kommer bara vara tillgängliga där och då, vissa kommer säkert att dyka upp som vanliga demon efterhand dock.
Några av spelen som dyker upp:

Fullständig lista på alla närmare 100 spel som kommer att visas upp kommer när det börjar dra ihop sig!

Summer Game Fest Demo Event

Minecraft Dungeons - Jungle Awakens släppt

Som jag skrev om förra veckan så var det dags för släpp av det första DLC't till Minecraft Dungeons nu i veckan: Jungle Awakens! Release-trailer ovan.
Tre nya story-missions, nya vapen och prylar, nya fiender och annat trevligt! Jungle Awakens ingår i Hero Edition eller i expansionspasset. Jungle Awakens ingår alltså inte i Xbox Game Pass, men man får som vanligt XGP-rabatten om man vill köpa till det! Har man inte lust med det så kom det också gratisgrejer såsom en ny dunga och nya threat-levels bland annat till grundspelet så det finns lite nytt för alla!

Minecraft Dungeons

Forza Horizon 4 - Series 24 Update

Då var det dags för ännu en uppdatering till Forza Horizon 4: Series 24! FH4's grymma post-launch support fortsätter att imponera och i den här updaten så blir det nya bilar så klart, bland annat den 2019 Zenvo TSR-S som syns på bilden ovan men även klassiker som Ford #5 Escort Mk2 1977 och Mazda RX7 1985 med flera. Dessa är rewards-bilar som man kan vinna under den här månaden. Även ett par nya Showcase Remixes får vi så klart.

Nytt skojsefriskt event i form av en Photo Challenge dyker också upp. Man ska använda photo mode för att utföra speciella utmaningar med en rad varierade bilar och settings. Varje säsong dyker en ny challenge upp!

FH4 - Series 24 Update
Release Notes

Optimized for Xbox Series X - The Medium

Världens kraftfullaste konsol kommer så klart att föra med sig en massa trevliga tekniska finesser som utvecklare kan utnyttja för att göra fantastiska spel. Den här veckan har The Medium från Bloober Team fått sig en djupare titt i Inside Xbox Series X artikelserie.
I intervjun med Jacek Zeba, producent på Bloober, framhävs kraften i GPU/CPU, RT och SSD-arkitekturen (På Xbox också? nämen...) som avgörande för att The Medium ö.h.t kan realiseras som det är tänkt. Läs mer i länken nedan!

Jacek Zeba dyker också upp i Major Nelson podcast ovan, och så gör även Tatiana Delgado, Game Director för Call of the Sea, en annan Series X-titel som ser lovande ut. Intressanta intervjuer!

The Medium-artikel

Xbox Game Pass

Ny månad och nya titlar till Xbox Game Pass! En liten dos till att börja med för juli, mer kommer som vanligt längre fram.

Fallout 76 gör entré på Xbox Game Pass på både konsol och PC, många som nu kan bilda sig en egen uppfattning om Bethesdas senaste Fallout-spel alltså. Med senaste stora uppdateringen, Wastelanders, så dök det äntligen upp NPC'er i spelet. Bara lite mer än ett år efter release sådär Read all about alla tillskott i min tråd!

XGP Juli part 1 - Min tråd
Xbox Game Pass

Det var allt för den här veckan! Nästa vecka ser vi fram emot att kanske få datumet för Xbox-eventet spikat, datum för MS Flight Simulator-betan och kanske surprise-släpp av Halo 3 på PC? Vi får se!

#xbox #microsoft #minecraft-dungeons #forza-horizon-4 #series-x #the-medium #bloober #call-of-the-sea #xbox-game-pass #fallout-76


Jump in.

1
Skriv svar