Sämsta försöken gamifiera sitt varumärke?

Medlem

Angry Birds bh

Nintendo cereals

Lite star wars inspirerat med

Medlem

Kommer spontant att tänka på Pepsiman:

Medlem
Skrivet av hannes.theorell:

Men det är ju helt klart deras personlighet som det betalas för.

Ja, vi män är ju helt klart det överlägsna könet -.- Gött för tjejerna som ändå kan dra in pengar på att män tänker med fel huvud.

Medlem
Skrivet av anon_328494:

Det gick väl inte kalasbra för Nokia N-Gage.

Var det nån av Game Boy-versionerna man försökte utmana med den tro

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Nok...

Hade faktiskt en sådan. Den var kul i tre timmar men som telefon såg det löjligt ut att använda. Den var mer avancerad än Gameboy kunde spela upp 3d "första Tomb Raider" den använde Symbian OS på. Kunde spela emulatorer men orkade inte med mer än snes dock inte super Mario rpg den laggade.

Nokia tänkte fel tror dom skulle kunna utmana switch om dom tänker dom banorna med mobil funktion. Eller också inte men intressant om det finns fler än Nintendo, Microsoft och Sony som utmanar dom

Medlem
Skrivet av Shadee:

Om du är allvarlig med din kommentar kanske jag måste ta o köpa ett par till brorsan. Han är med i ett lag och kör Rally i en officiell liga.

edit: Oj. Hade inte kollat priset... Lite över budget för en roligt grej som kanske är bra.

Tror Sebastian Vettel körde med något åt det där hållet för något år sedan.

Medlem

Jag tror en del missuppfattar vad som OP menade med "gamifiera". Det handlar väl inte om att bara göra en produkt med spel-anknytning, utan att använda "gamer"-begreppet i sig för att sälja mer. T ex "med denna spelar du bekvämare", "denna gör att du blir piggare längre", "denna gör att du siktar bättre" osv. Eller missuppfattade jag det?

Skrivet av matt76:

Lite star wars inspirerat med

Brödrosten var väl ändå Ok, om rostningen hade varit inverterad. Alltså som den är nu så blir det väldigt lite rostat på grund av att det bara är logon som är rostad och resten är orostat. Hade varit bättre om den rostade hela brödet utom själva logon.


Time flies like an arrow, fruit flies like bananas.

12
Skriv svar