Final Fantasy XVI utannonserat!

Medlem

@Winzi:

Det är ju inte som att man inte tänkte "det där hade kunnat förtäljas bättre" eller saknade ett och annat, men att resa runt med grabbarna i bilen var bland det skönaste jag gjort i spelväg. När jag spelade det kunde jag sätta i gång en rutt och laga mat samtidigt som jag beundrade världen de hade byggt. Kameran i striderna var så klart irriterande, men aldrig så det tog upplevelsen ifrån mig. Storyn tyckte jag fungerade alldeles utmärkt med eller utan de andra tilläggen, gissade mig fram till vad som låg bakom alltihop och var nöjd med att vara ovetandes på många plan. Har sett vissa av animeavsnitten och medan de ger lite mer bakgrund var de absolut inte avgörande för upplevelsen. Ett grymt jobb av Square Enix, jag tål skavanker som jag inte känner tar något av upplevelsen ifrån mig. Kommer antagligen att lira igenom spelet igen på PlayStation 5... hoppas bara de uppdaterar det med stödför 4K (mums).

Med allt detta sagt så anser jag att spelet kunde varit mycket bättre. Men det var ändå så pass bra för mig att det lätt hamnari topplistan bland Final Fantasy-titlarna. För mig är det bättre än Final Fantasy X, och då fullkomligen fanoyade jag det spelet medan jag lirade det. Final Fantasy X-2 är ju dock fortfarande en av de bästa uppföljarna jag har spelat, så som tonen skiftade från originalet föll jag pladask för.

Jag tror att det som vägde över mest för mig var att jag verkligen älskade hur det kändes som att jag alltid hade mina polare med mig. Minns...

...när Ignis tappade synen och jag var lika ivrig att ta mig framåt som alltid. Då ropade Gladiolus på mig argt attjag borde vänta på Ignis. Blev typ lätt generad och spenderade följande timmarna med Ignis för att se till så inte han hamnade för långt efter. Det ögonblicket fastnade verkligen hos mig.


Jag respekterar din åsikt, men det betyder inte att jag gillar den.

12
Skriv svar