FZ har fått en Playstation 5!

Medlem
Skrivet av Ichabod:

Är det "skriv som Trump pratar"-dagen idag?

Lorry/Yrrol!


IDKFA

Medlem
Skrivet av lars_kongo:

XSX har ju tydligen inte stöd för Dolby Vision via skivläsaren iaf. Troligen har väl inte PS5:an det heller då det kräver ett dedikerat dolby vision chip.

Skrivet av Margy:

Jag tror ingen konsol har stöd för detta i filmtittande vid lansering? Det är sagt att Xbox får stöd för DV i spel senare vad jag vet.

Sant. Men å andra sidan har Sony hintat lite om att de även ville att PS5 skulle kunna mäta sig med en hyffas 4k blu-ray spelare och de har stöd för Dolby Vision i sin senaste tv apparat de släppte.
Dolby Vision stöds till och med av Panasonics billigaste ultra hd blu ray spelare för knappa 2000 kr så det kan inte vara det dyraste o fixa in i maskinerna.

Men ni har säkert rätt att PS5 inte heller har stöd för detta för tillfället. Men vore iaf kul o höra om FZ kunde ge oss besked om iaf detta.


// Gaming With MaryJane \\

Medlem

Grattis och kul för er så klart.

Men utan att låta allt får tråkig så är det ju så otroligt ointressant. När kommer det intressanta? När lyfter embargot?

Medlem
Skrivet av Joakim Bennet:

Ulan Bator. Fint ställe, känner många som bor där. Väldigt paranta!

Och nu står jag här på gatorna i Mongoliet och tittar ut över stan efter en FZ logga...... men inte fan ser jag nån jävla FZ logga.

Redaktör
Skrivet av BooliBoo:

Och nu står jag här på gatorna i Mongoliet och tittar ut över stan efter en FZ logga...... men inte fan ser jag nån jävla FZ logga.

It is secret, it is safe.

Medlem
Skrivet av Ruffles:

Räknar med en ovanligt spännande Fragzone-fredag! Frågan är bara: vem orkar hålla den längst i luften utan att få träningsvärk?

Jag blir nästan lite kränkt när jag ser dessa.

https://i.imgur.com/Ub6tgcd.png

https://i.imgur.com/iAy69jE.png

https://i.imgur.com/74R7Wik.png

Jäklar vilken tjockis! Jag som, p.g.a. platsbrist, hade tänkt ha den ståendes ovanpå mitt datorchassi men det kan jag nog glömma... Den får nog stå i bakom skrivbordsluckan istället (ikea, modell micke).

123
Skriv svar