Säljes i Stockholm: PS4 Pro + extra handkontroll

Medlem
Säljes i Stockholm: PS4 Pro + extra handkontroll

Säljer min perfekt fungerande PS4 Pro med en extra DualShock 4 V2-kontroll. Konsolen är ca 2,5 år gammal men har använts sparsamt (den andra handkontrollen är nästan oanvänd). Kvitto medföljer och det återstår mer än ett halvårs garanti enligt den svenska konsumentköplagen.

Allt är i nyskick. Konsolen har alltid varit inkopplad (med andra ord fri från resor) och jag har tagit väl hand om den genom att hålla den ren och fri från vibrationer (subwoofers, högtalare och dylikt). Mitt hem är djur- och rökfritt.

Allt är komplett. Naturligtvis medföljer alla kablar samt handsfreen, men även kartongerna och t.o.m. allt som finns i en kartong (bruksanvisningar, skyddspapper, plastpåsar m.m.). Det är med andra ord så komplett det bara kan bli.

Med tanke på det superba skicket, och hur komplett allt är, anser jag att 2000 kr (Edit: nu 1500) är ett rimligt pris. Då ingår som sagt även en extra DualShock 4 V2 i färgen Steel Black. Kan ta fler bilder om så önskas.

Säljer PS4 Pro:n eftersom jag har köpt PS5.

Obs! Undviker helst att posta, föredrar att ses i Stockholm. Vi kan träffas i city eller söderort.

https://imgur.com/6JIC6pc

https://imgur.com/jFHuCSH

https://imgur.com/ur5SnSl

Medlem

Jämfört med vissa erbjudanden på Blocket och sänker mitt pris till 1800 kr. Vid snabb affär kan vi nog komma överens om ett något lägre pris.

Medlem

Okej, prutat och klart: 1500 kr.

1
Skriv svar