PS4 till PS5 uppgraderingar, samt ett problem m.m.

Medlem
PS4 till PS5 uppgraderingar, samt ett problem m.m.

PS4 to PS5: All Games with Confirmed Free Upgrades,
(OBS! vet inte att listan gäller i Sverige, men Dirt 5, Valhalla samt Fifa 21 hade alla en sticker på lådan att de gick att uppdatera till PS5 och det fungerade för mig)
https://www.pushsquare.com/guides/ps4-to-ps5-all-games-with-c...

Köpte PS4 Valhalla på MM för 399:- samt diskversionen av PS4 Fifa21 för 279:-, köpt tidigare PS4 Dirt 5 till bra pris.
Tror nu att i Playstation store'n så gäller Fifa 279:- just nu, köpte Fifa mot grabbens protester då han är gigantiskt Bayern München fan sedan många år och enligt honom hade de inte gjort rimliga ändringar för i alla fall det laget, men tycker själv att det är kul att några stycken köra just fotboll så det blev en sådan också.

Problemet jag har med alla PS4 skivaversioner är som finns väldokumenterat att PS5'an försöker installera på PS4 versionen trots att spelet är uppgraderat till PS5 och finns på disk, det går att avbryta men är lite irriterande.
Efter lite leta så står det att just detta problemet skulle vara åtgärdat, men har nu sista firmware'n på och den envisas med just detta, någon som vet någon lösning?
Problemet ska vara fixat enligt det på denna länk,
https://www.vg247.com/2021/02/03/ps5-firmware-update-ps4-inst...

---

Samt har någon ännu provat https://www.flamingtoast.com/ klister-dekaler för att byta färga på loggan och power led?
Fungerar? Snyggt? Värt det?

Edit in,
Mer text.


Plånboken öppnas för: Titlar där pc-spelaren får ett likvärdigt utrymme som console-spelaren, aldrig till några console skulor. Dvs, där patch och dlc datum inte är senarelagda till pc, där specialutgåvor av spelet inte är strippade till pc eller där andra ”uppfostringsmetoder” används. Att man satsat på en trovärdig anti-fusk motor samt att utvecklaren har en bra ”anti-fusk attityd”. Aldrig för: 3xA P2W titlar.

1
Skriv svar