Wheel Stand Pro Deluxe V2 och lite om Drivehub, (rattstöd o "protokoll fixare")

Medlem
Wheel Stand Pro Deluxe V2 och lite om Drivehub, (rattstöd o "protokoll fixare")

OBS,
Tar inget ansvar för hur detta kan tänkas fungera för andra, endast mina personliga erfarenheter nedan.

---

Återknyter lite till den här tråden nedan här på FZ.

Drivehub (ps4/Xbox/pc) - unbox och test,
https://www.fz.se/forum/trad/440492-drivehub-ps4-xbox-pc-unbo...

Och japp det var ett tag sedan och ingen verkstad alls mer än inköpet av Drivehub då från min sida fram tills nu

Håller på att flytta,
Så gamla PS4'an och min väldigt gamla G25 som inte är mycket använd satte jag nu upp i en nu ganska tom lägenhet.
Hade köpt en Drivehub tidigare efter ramlat över den slösurfande's och såg någon annons här på FZ? för rattmontage och kikade då lite vad som fanns i ämnet och hittade Wheel Stand Pro Deluxe V2 som verkade kanon för mina förutsättningar.

Såg seriös ut, och efter att läst lite om den och i mina ögon ett rimligt pris så shoppades den, har haft paketet liggande en stund men satte nu upp den förra helgen.

Efter montering hände inte ett jota när jag pluggade in ratten, och var till 90% säker på att PSU'et hade gett upp, men fick iden att prova utan USB2 förlägnare och se då hoppade ratten igång som en pigg yngling.

Dvs, den USB2 förlängaren jag hade funkar inte och signal krävs på USB till ratten för att den skulle slå på strömmen, glömt av detta samt att man måste hålla ned växelspaken för att kunna ändra till "snabb växelläge", hittade som tur var en gammal installations pdf på nätet innan jag lyckades vrida sönder väljaren

Så fungerade nu Drivehub och rattstödet något vidare?
Hade lite brådis men provade GT Sport bland annat och den fungerade klocka t.o.m. med växelspak/koppling!
Stadigt och bekvämt stöd, får se med tiden hur bra gummit mot golvet håller konstruktionen på plats, men det går väl att "utveckla" och/eller rengöra vid behov.
Så riktigt kul, hade väl också i bakhuvudet att om ratten dött av ålder så passar stödet för så mycket annat att det ändå var en bra "investering", och nu med en hopfällbar stadig lösning monterad och klar så kommer den framledes att användas betydligt mer.

---

Passar det mesta?
https://www.wheelstandpro.com/supported-wheels

Länkar till de två nämnda produkterna.

Wheel Stand Pro,
https://www.wheelstandpro.com/

Drivehub,
https://www.drivehubnow.com/

---

Lockades av detta till en del,

"Min" installation, inte min video,


Plånboken öppnas för: Titlar där pc-spelaren får ett likvärdigt utrymme som console-spelaren, aldrig till några console skulor. Dvs, där patch och dlc datum inte är senarelagda till pc, där specialutgåvor av spelet inte är strippade till pc eller där andra ”uppfostringsmetoder” används. Att man satsat på en trovärdig anti-fusk motor samt att utvecklaren har en bra ”anti-fusk attityd”. Aldrig för: 3xA P2W titlar.

1
Skriv svar