Star citizen - rekrytering svenska unionen

mwi
Medlem
Star citizen - rekrytering svenska unionen

Swedish Umbrella (SWEUMB) är en demokratisk paraplyorganisation/union för organisationer och enskilda medlemmar som vill vara fristående, men som ändå vill ha möjligheten att få ut allt gameplay som kan kräva mer manskap.

Att organisera sig för att på så vis få ut mer gameplay är inget nytt. Vill du bryta sten själv i ett säkert system med din prospector så klarar du dej bra, men så fort du får råd med ett större skepp, eller vill ge dej in på fientligt territorium så kommer det krävas mer spelare. Därför krävs en större sammansättning av folk. Det är nu det börjar bli intressant!

Våran ambition är att skapa en större sammansättning av spelare och organisationer där man själv bestämmer när man vill spela och inte har några krav på sej. Samtidigt skall man ha möjlighet till att bygga en karriär som till exempel organisationsledare för en mindre organisation utan att missa gameplay som kräver många spelare för att uppnå.

Genom gemensamt beslut att slopa rank-systemet i paraplyet och sedan låta de mindre organisationerna vara helt fristående har vi sett att organisationerna tenderar till att ta ett större ansvar och samtidigt bli mer energiska i debatten sinsemellan. Att de olika organisationerna och spelarna spelar under samma svenska flagg och discord-server möjliggör att de kan få tillgång till det manskap de behöver.

Flera av de enskilda spelarna som vill vara helt obundna har också sökt sej till SWEUMB för att just få ut allt gameplay utan att stå till svars inför någon. Spela när du känner för det istället!

Vi har valt att driva paraplyet i helt demokratisk anda då grupper som har möjlighet att påverka beslut ofta har ökad trivsel. Folk vill i regel kunna påverka sin situation helt enkelt. Dessutom ökar intresset för ansvarstagande inom gruppen.

Paraplyet fungerar också som en rekryteringsbas för de mindre organisationerna när lösa medlemmar som sökt sej till SWEUMB och eventuellt söker sej till en mindre organisation. SWEUMB fungerar också som en marknadsplats för både varor och tjänster mellan medlemmarna och organisationerna.

Som exempel på vad våra organisationerna kan åstadkomma så har vi äran att ha den enda svenska organisationen som representerar oss svenskar i Daymar rallyt varje år. Det är den här andan som föds när människor har fria tyglar att skapa!

Swedish Umbrella är egentligen bara ett tomt skal, men som har fyllts upp med olika spelare och organisationer. För 14 månader sen fanns vi inte ens, idag huserar vi över 20 enskilda svenska organisationer med ytterligare ett tiotal enskilda medlemmar. Tillsammans är vi över 70 medlemmar som spelar ihop.

Driver du och dina vänner ett litet mining-företag, men saknar eventuell escort/försvar när ni är ute på era uppdrag? då finns det organisationer som just har specialiserat sej på detta. Behöver du en transport för allt material som du brutit? Då finns det svenska organisationer som gör just det.

QA:

 1. Vad är haken? Vad vinner ni på detta och vad förlorar jag?
  Vi alla vinner aktivitet av varann. Allt arbete görs helt ideellt tillsammans av egen fri vilja.

 2. Hur ofta spelar ni?
  Vi har i regel ett uppstyrt event varje fredag, men eftersom alla organisationer/medlemmar har möjlighet att sätta upp event så händer det titt som tätt att det blir mer än så, och det speciellt efter en patch släppts.

 3. Vem bestämmer och styr paraplyet egentligen?
  Det gör dom enskilda organisationerna genom den gemensamma riksdagen. Det finns ingen högsta chef.

 4. Hur går jag med?
  Du går in på vår discord och presenterar dej. Har du redan en organisation så behåller du ditt primära medlemskap i den. Meningen är att paraplyet skall stärka den enskilde organisationen/spelaren och inte inte tvärtom.

Gemensam youtube-kanal:
https://www.youtube.com/channel/UCRW06rDxVICL0v94snBzlXQ

Kontakta oss:
https://robertsspaceindustries.com/orgs/SWEUMB
https://discord.gg/KRDwG5a

Det ska va roligt att spela.

Medlem

Trevligt att se mer Svenska orgs i Star Citizen!

Medlem
Medlem

Tänkte dela med mig av min erfarenhet av SweUmb!

Är en relativt ny spelare i SC. Gick med relativt snabbt i SweUmb tack vare tips via FZ, det vill säga att jag gick med utan att tillhöra en av organisationerna. Men jag har haft skitkul sen jag gick med, och är först nu på väg att gå med i en av organisationerna som ingår i unionen.

Där finns alla sorters orgs med, allt från PMC till Mining/Hauling. Folk som vill rollspela till de som bara vill flyga, skjuta och snacka skit.

Har ni några frågor så ska jag försöka svara på dom så gott jag kan!

Medlem

Denna videon är från igår kväll tillsammans med Bluetech som är en av medlemsorganisationerna hos Swedish Umbrella.

Medlem

Testade det nya skeppet som kom ut på testservern igår! Gick inte hela tiden som på räls..

Medlem

I och med avtäckningen av RSI Scorpius så var jag tvungen att testa Anvil Hurricane för första gången igår. Tillsammans med en org medlem drog vi ut och körde mot Hammerhead. Sjukt roligt skepp!

mwi
Medlem

Docka ett rymdskepp är inte så lätt.

mwi
Medlem

Körde lite bounty hunting med ett gäng i SWEUMB och en hammerhead igår.

Medlem

Invigde Novan igårkväll

Medlem
Skrivet av Daugeleven:

Jäklar va ni i bluetech hittar på mycket lustigheter 😁

1
Skriv svar