Uppesittarkväll med FZ och Summer Game Fest!

Medlem

Problemet verkar mer vara kopplat till Twitch-streamens interaktion med FZ, osäker på exakt vad som händer men märkte under skrivandets gång av detta meddelande att det laggade till när jag bara förflyttade musen över meddelande-fältet... Högst osäker på varför för detta är ett beteende som jag inte har märkt av förut.

Skapade en performance profile i Chrome för att se om jag blev något klokare, den pekade ut 'Composite Layers' som en tidskrävande bov under lagget, men det gjorde inte mig mycket klokare.

Testade även stänga ned sidan med Twitch-streamen och öppna upp den igen, problematiken verkar ha minskat... Vet inte riktigt vad som hände men problemet verkar ha försvunnit...?

Vet inte om det har med nån aspekt av Twitch som kickar igång när jag är på FZ eller om den specifika sidan hade slagit slint.
Efter gårdagens problematik hade jag vid ett tillfälle fyra stycken Twitch-streams igång samtidigt utan problem, dock testade jag inte navigera på FZ samtidigt, så vet inte riktigt vad det är.
Kan testa och se om problemet uppstår igen.

-Ny edit 16:03-
Efter jag klickade på att redigera meddelandet så började lagget igen. Det verka vara möjligt för mig att återskapa problemet iaf, om det är något ni vill att jag ska felsöka vidare.
-//Slut på edit-

-
-
Efterföljande segment av meddelandet är skriven före ovanstående, så viss information nedanför korrelerar inte med ovanstående, förbise den informationen nedanför.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

upplever du samma sak om du streamar saker direkt från tuben?

Att streama vanlig video i 1080p 60fps funkar utan några problem även med en 1080p 60fps stream på Twitch igång. Hade inte ens någon av streamsen på den kvalitén igår, då var det 720p 30fps på Twitch och 480p på inbäddade live-streamen.
Testade även med 1080p 60fps Twitch stream och en 1080p live-stream på YT, inga synliga prestandaproblem.

Något jag märkte var dock att dagens fräckaFragzone-fredag orsakade lagg i webläsaren när jag startade den (1080p 60fps), och då var det inte live-varianten heller. Så det tyder mer på att det är inbäddade YT-videor som är ett problem än att specifikt live-streamen orsakar problem.

Citat:

Det vore intressant att se om videon kan vara i pausat läge men chatten är live.

Det vore för mig den idealiska varianten.

Citat:

Vi kommer inte göra något kring spelaren under E3, och själva spelaren är bara aktiv under sändningarna, så hoppas du har överseende så länge.

Fullt förståeligt och det har jag definitivt ^^

12
Skriv svar