Beskriv din optimala sittmöbel och vinn MSI-stol

Medlem

Min optimala sittmöbel måste nog endå vara en stol med dyna, för att förhoppningsvis få "sur-margit" på våningen under att sluta veva hejdlöst med mopp-skaftet mot takbjälken efter en lyckad Taco kväll på min halvt trämask-angripne köksstol.

Medlem

Väljer hellre en redig kontorstol än gaming stol. Större fraud finns inte.


Ordo Ab Chao

Medlem

Kommer att tävla för min sambo!

De viktigaste skulle vara en bekväm sittdyna o sköna armstöd!
Hon har haft en billig ikea skrivbordsstol rent för länge nu!

Hennes bakdel har blivit bredare med åren o de kan inte bero på en massa godis o läsk! De måste vara att sittdynan i stolen är som gått förintad o inget som bär upp hennes bakdel!

Den aggresiva looken o svarta färgen klär henne perfekt!

Eftersom hon är italienare o har ett temprament som jag vet inte vad kan de vara bra att den står pall för 150kg, då de kan bli vilt i stolen när de inte går som hon tänkt i Warzone!

Jag håller tummarna för henne!


Vatten duschar man i!

Medlem

Ett rejält ryggstöd med justerbara kuddar för nacke och ländrygg är A och O för att ryggraden inte ska se ut som ett frågetecken efter några intensiva veckor framför FFXIV.


PC | Nintendo Switch | PlayStation 5

Medlem

Jag skulle vilja ha medvetna armstöd som kan läsa mina tankar om hur dom ska justeras. Jag vill inte behöva 'resa' mig upp när jag glidit för långt ner i stolen, utan stolen ska vara som en rulltrappa och rulla upp mig i ergonomiskt läge igen.

Medlem

*host host*

En stol från MSI är inte bara skön att sitta i. Att allena filosofera i en MAG CH130 X, skulle få vem som helst att tänka på tech och inte på sitt ex.

I en utopi, skulle jag i min stol från MSI, direkt dra i bordet för att svinga mig runt tills jag såg ut som blekselleri.

Därefter med klart huvud och skarpa sinnen, skulle jag fantisera om den perfekta gamingstolen. Svankstöd, tiltbart ryggstöd och gungfunktion i all ära. Sanitär och hållbar konstruktion, behaglig sitt- och sovkänsla är ha-begär-nukleära. Militär touch utan inslag av färglära, skulle få vilka blåbär som helst att i streamen bli folkkära.

Vi är inte i framtiden än, men MSI är techfrontens medicinmän, kända för att alltid vara på helspänn. Vi är snart där mina vänner. I framtiden. Bland hjul, kuddar, skinn och Glenn (säkert nån som heter Glenn på MSI).


Hemsida: www.ombd.se
Discord: https://discord.gg/yrShMAg
Server: Squad Europe (serverpartners med adminbehörighet)
Besök gärna Sveriges äldsta Squadklan med cirka 50 selekterade soldater. Många med militär erfarenhet. Vi satsar stort på gemenskap!
Åldersgräns: 25 år

Medlem

Det är egentligen ganska enkelt vad som krävs. Speciellt för en fet en som aldrig kan sluta lyfta sig genom att lägga all vikt på armstöden.. Robust konstruktion!

Medlem

Spelar mycket online spel där man möter andra spelare. Eftersom jag inte är speciellt bra så dör jag ofta och får vänta på att spawna in igen. Detta gör att jag har mycket tid där jag kan luta mig tillbaka och njuta av min sköna stol. Problemet är ju bara att min stol inte är skön, det är ingen njutning. Vadderingen i armstöden är sämst och under finns små piggar som sticker in i mina armar. Men det kanske är vad jag förtjänar när jag spelar så dåligt?

Medlem
Bakåtlutandet!

Det absolut viktigaste med en gaming stol är bakåtlutandet! Det är inte alla som vet det, men efter en lång spel session så är det viktigt att stå upp en stund! Men vem i h*****e orkar stå upp?!

Så hur löser man det? Jo man skaffar en MSI stol som går att luta bakåt såpass mycket att hjärnan tror att man faktiskt står upp!

Medlem

Stilrenhet, den bör se ren och snygg ut. Inget trams eller löjligt kladd på som gör att den sticker ut för mycket bland inredningen hemma. Vill du samtidigt vara och känna dig som en äkta gamer ibland? Då har jag lösningen. Ett överdrag för ryggstödet! Så bild nedan (4k upplösning, klicka för mer detaljer):

Medlem

Så här ser läget ut..
Jag har under två års tid använt mig av en pall som jag fick av min mormor då jag var utan datastol för tillfället.
Men nu börjar kropp och själ säga stopp.
Jag önskar från botten av mitt hjärta att jag hade en datastol med vadderad dyna åt min stackars bak, armstöd till mina trötta armar och ett ryggstöd som likt mormors trygga famn gav mig stöd.
Ja endast detta skulle kunna ersätta min mormors pall.

Medlem

Som en som delar sin datorstol med andra så har MSI tänkt på något som jag inte sett någonstans hos de andra Racing-inspirerade datorstolarna, höj och sänkbar. En person med korta ben har tyvärr problem med de vanligare modellerna p.g.a. lätt att få domningar i benen då det läggs ett extra tryck på knäveck och påverkar längre spelsessioner.
Fullt justerbara armstöd är bland det bästa som finns, att anpassa dem perfekt till sig själv enkelt är nog ett måste för bekvämligheten.

Medlem

För mig är det avgörande, vid användande av sittmöbel, att kunna ta en tupplur utan att det påverkar mitt spelande. Jag tänker inte hoppa ur en strid i BF eller spela klart den när jag känner mig sömnig. Därför använder jag mig av produkter från MSI, vilka jag kan lita på sköter spakarna när jag tar igen mig i deras sköna stolar. Dessutom hamnar man alltid överst på boarden 😎

Medlem

Min stol är typ det enda bra ja har i min setup så denna tävling överlåter jag till de bättre behövande <3

Medlem

Det finns en sak som är ett must have i en gaming stol, och det är trådlöst ljud.

Tänk er känslan med en högtalare på vardera sida om nackstödet och en fet sub under sittdynan som får hela kroppen att vibrera vid explosioner samtidigt som högtalarna vid nackstödet får det att kännas som att kulorna viner runt en i stridens hetta.

Glöm inte RGB-belysning längs med sidorna/under stolen som pulserar i takt med musik, eller som via programvara går att ändra för olika spelprofiler. Vad kan slå discobelysning tillsammans med Bee Gees Staying Alive samtidigt som du köttar demoner i Doom Eternal?

Medlem

Utan stol och dyna, skön att både sitta och syna, säger min arma rygg och bak, brak.

Att förvara rygg och bak är dess viktigaste egenskap och gör att jag i en stol från MSI väljer att mig luta bakåt i.


Det blir bara mer och mer data...

Medlem

Wow kolla in min nya gamingstol,
äntligen kan jag gå pro

Shit vad jag skjuter bra,
spelar som en gud - nya Zywoo

Lagg? Ånej jag glömde...
min dator är bättre som brasa

Jaja, funkar lika bra att ligga som Ron Jeremy,
eller sitta kungligt som Gustav Vasa

12
Skriv svar