Medlem
Teaser

Ja nu blir det världspremiär på nätet för mitt senaste jobb. Bröllopet i lördags alltså.
Brudparet har inte sett några bilder ännu och varför jag väljer att lägga upp den här bilden är helt enkelt för att ni mina kära läsare/tittare förtjänar det

Det är den absolut första bilden jag tog på dem efter att vi påbörjade vår porträttrunda. Vigseln är alltså redan avklarad så de är äkta makar vid detta laget.

Jag tror inte brudparet (Jennie & Daniel) blir arga/ledsna om jag lägger upp den och jag hoppas på att vara klar senast till nästa fredag med all redigering.
Ett stort plus dock när man har bra utrustning är att bilderna direkt ur kameran blir väääldigt fina och kräver i regel inte så mycket efterjustering om det inte är något uppenbart man ska göra i Photoshop. Jag brukar alltid lätta upp och ljusa upp ögonvitor och sånt för att få lite mer pang i bilden. Den här däremot är helt ren ur kameran, inga justeringar gjorda förutom dem kameran lägger på själv.
Kameran är Canon 5DmkII med Canon 85/1.2 på f1.2. Naturligt ljus.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/4850991892/" title="Jennie &amp;amp; Daniel by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4098/4850991892_940476d152_z.j..." width="427" height="640" alt="Jennie &amp;amp; Daniel" /></a>

Den här bilden kommer genomgå en liten förvandling i att jag lättar upp ansiktet på maken och justerar lite lite på ögonvitorna. I övrigt är den fin tycker jag, ev att jag går in och justerar vitbalansen också för att få lite mindre rött i hudtonen på Daniel.

Säg gärna vad ni tycker ris som ros tas emot i kommentarerna

// Manuel

#blogg

Medlem
Teaser

Vädligt vackert par, och väldigt bra bild! Stor tumme upp för den bilden!

Medlem

Tack så hemskt mycket Inkompetent

Medlem

Instämmer. Vackert!

1
Skriv svar