Headset till 9Ă„ring

Medlem
Headset till 9Ă„ring

Hej
Har en 9-Ă„rig bonusunge. Som spelar 😃

Nintendo Switch (mest Fortnight)
PS5 (diverse spel, mestadels frÄn PS4 Ànnu)
Mobil (mest fotboll och PFS spel)

Han behöver ett ”riktigt” headset som fungerar till bĂ„da apparaterna (plus mobilen).

Budget 6-800.

Vad köper jag?!?!

Medlem

En viktig frÄga Àr om alla apparaterna har uttag för 3.5mm jacket. Det styr ganska mycket. För via handkontrollen pÄ PS5 och i Switchen har du 3.5mm uttag, antar att Nintendos pro kontrollers ocksÄ har 3.5 uttag. Men t.ex. Iphone har ju slutat med 3.5 och du behöver adapter för att koppla vanliga trÄdbundna hörlurar till dem. Och köper du trÄdlöst sÄ kan det va ett vÀldigt skitjobb att fÄ det att funka mellan plattformarna, om man ens lyckas.
Av egen erfarenhet vet jag att alla hörlurar med inbyggd mikrofon (antar att det Àr vad som sökes) funkar till Xbox om man kopplar via handkontrollen, men kan inte lova att det funkar exakt lika smÀrtfritt via Switch och PS5 för har aldrig testat sjÀlv men har vÀnner som sagt att det gÄr.
Sen kan det vara bra att Äka och prova lite olika mÀrken med tanke pÄ att han Àr 9 och har mindre huvud Àn de flesta vuxna. Har sjÀlv lite större huvud och behöver oftast ha lurarna sÄ lÄngt ner som möjligt sÄ vissa mÀrken, som Astro, Àr för smÄ, tÀnkte att att det omvÀnda kan hÀnda hÀr, att vissa blir förstora.
Men om hÀftighet Àr viktigt i köpte och samtidigt fÄ ett par solida lurar sÄ Àr Razer Kraken ett alternativ. Har haft tidigare generations Kraken lurar, de har hÄllit rÀtt bra, gett bra ljud, okej mic. Sen finns sÀkert bÀttre alternativ som de mer kunniga kan berÀtta om.

1
Skriv svar