Medlem
ljudkort?

Har just köpt ett par audio technica ath-a550z, känner att ljudkortet på moderkortet inte orka driva dom fullt ut, vilka tips på ljudkort skulle ni rekommendera?

Medlem

svårt när du inte säger vad du är ute efter, men allt från random soundblaster-kort till RME babyface pro och liknande är ju bättre än integrerat.

Medlem
Skrivet av quadratis:

svårt när du inte säger vad du är ute efter. men allt från random soundblaster-kort till RME babyface pro och liknande är ju bättre än integrerat.

Bara matigare ljud och bas överlag, hade ett sennheiser game one.

Ambassadör
Quake

Kan också vara värt att ta en titt på en hörlursförstärkare också. Skulle nästan rekommendera den lösningen framför att köpa ett ljudkort.

Hörlursförstärkare finns i mängder av olika prisklasser och tillverkare, så valet är ditt. Schiit ska ha väldigt prisvärda vad jag har hört, men vet inte riktigt vilka som är återförsäljare åt dem i Sverige. Enklast kanske är att ta och titta på lite sidor om vad som är bäst för dig.

Annars om du har en butik i närheten som säljer hörlursförstärkare så gå dit och fråga dem, ta med hörlurarna och prova olika för att själv höra skillnaden mellan de olika tillverkaren.

Sound BlasterX G6 ska ha fått någorlunda bra kritik, fungerar också som ett extern ljudkort och DAC (Digital-to-Analog Converters). Men om man ändå ska köpa en hörlursförstäkare så kanske man kan gå ett steg längre och skaffa sig en med lite bättre?


Här ska man tydligen skriva sin "signatur", hmm, vad ska man skriva... brukar ju skriva så långa texter...

Medlem

Audient eller focusrite kan rekommenderas


Vatten duschar man i!

1
Skriv svar