EVE Online - Vi vann kriget i Delve.

Medlem
EVE Online - Vi vann kriget i Delve.

Jag tänker ta på mig ansvaret att informera detta forum om följande nyhet:

Vi, medlemmarna ifrån Imperium har slagit tillbaka dom invaderande styrkorna i regionen Delve.
Officiella meddelanden har gått ut till samtliga fientliga allianser i koalitionen PAPI, som kort och gott säger ”Packa ihop vi åker hem”.

Kriget i sig har pågått i över ett år, och förutom varit en väldigt underhållande konflikt, så har kriget förorsakat två nya världsrekord i form av massiva PVP strider.

En skaplig bedrift ifrån våran sida då fienden PAPI mobiliserade strax under 160 000 piloter i deras kampanj att ”förinta Goonswarm och dess ledare ifrån spelet”. Medan vi stod med knappa 50 000 piloter i våra led.

Men ännu är inte hela kriget som numera kallas World War Bee över.

PAPI kommer att försöka evakuera deras grejer ifrån våran rymd nu, vilket vi inte kommer låta ske ostört. Många veckor av rolig ganking kommer att vänta.

Medlem

Grattis till pixlarna!


Rollspelsguru
Jr. Community Manager @ BattleState Games
Gymnasielärare i spelutveckling, 3D & webb @ Alléskolan i Hallsberg

brrap brrap pew pew

Kul att ni fått skjuta på varandra!

Eve är väldigt speciellt och kan vara väldigt kul, men det kräver sin tid. Och inlärningskurvan ute i nullsec kändes rätt brant.

För ca 7 år sedan var jag med i Brave Newbies och dog om och om igen. Det var väldigt kul även om jag inte hade en aning om vad jag gjorde mestadels
Minns att jag var med om en stor strid när Brave flyttade (om jag minns rätt) till ett nytt system, Sendaya. En jäkla massa prickar på skärmen!


Det var en ko på en äng, och det var kon som var poängen

1
Skriv svar