Specialisterna i Battlefield 2042 visas upp i den senaste trailern

Medlem

Hade som många andra hellre föredragit ansiktslösa soldater än speciella karaktärer med fast utseende.
Jag vill inte tvingas spela exempelvis en gammal gubbe bara för han har en intressant ability.
Förhoppningsvis kan man customize en hel del så man åtminstone kan få se ut ungefär som JAG vill.


Ryzen9 3900X - RTX3080

Medlem
Skrivet av blackidus:

Vad är skillnaden där emot tidigare BF spel?
Alla medics såg likadana ut, alla supports såg likadana ut osv. Oavsett hur man gör så kommer det finnas flera av samma soldat modell på vardera lag.

Sen egna karaktärer med full customization, där hade vi ju Battlefield V, det gav ju sina egna problem, det gick inte alls identifiera fiendens klass utifrån uniform/karaktär. Enda sättet att avgöra fiendens klass var att kolla på vapnet dem bar vilket kan vara svårare att avgöra från avstånd.

Med BF2042 blir det ju då lättare att identifiera motståndarens karaktär och färdigheter men samtidigt hjälper det inte mycket då alla karaktärer kan bära på vilket vapen som helst. Men du kan lätt se vem som är medic och support och ta ut dem först tex.

Samtidigt är jag på din sida och är en stor Battlefield nörd själv sedan man fick det första Wake Island demot med Pc Gamer och är van vid det klassiska klass baserade gameplayet, men jag tänker inte såga/hylla specailisterna innan jag testat betan och ser hur det påverkar gameplayet.

Skillnaden med hur det var förr är ju att det var två olika arméer, med olika gubbar och röster. Nu är det ju samma person till båda lagen...

Medlem
Skrivet av Jozo:

Skillnaden med hur det var förr är ju att det var två olika arméer, med olika gubbar och röster. Nu är det ju samma person till båda lagen...

Samma "gubbar" till båda lager var det i BFV också, samma ansikten men olika namn och dem talade olika språk.
Sen vet jag inte har det avslöjats något hur customization kommer funka med dem olika armeérna?

Kommer det vara som i BFV att en arme har en uppsättning uniformer att välja emellan och den andra en annan?
Blir det så att alla karaktärer kan ha samma oavsett vilken sida man är på så håller jag med dig att det blir problem, men kör man som BFV så ser jag inga problem.

Medlem

Jag gillar det jag ser!

Medlem

Imponerande att tanten med grått hår kvalade in i specialstyrkorna!

Medlem
Skrivet av jamorro:

Imponerande att tanten med grått hår kvalade in i specialstyrkorna!

Behöver vara lite PK, så får ju inte vara ung eller snygg heller (okej, för att inte kränka någon, "se bra ut" kan ersätta snygg om det känns bättre)


The King is Back

Medlem
Skrivet av FortuN:

Behöver vara lite PK, så får ju inte vara ung eller snygg heller (okej, för att inte kränka någon, "se bra ut" kan ersätta snygg om det känns bättre)

Känns som att vissa går till överdrift i sitt nyttjande av den där bokstavskombinationen, genom att applicera den på allt som de personligen inte gillar. I detta fall att den kvinnliga karaktären inte är tillräckligt "ung" eller "snygg" för att passa in i rollen som specialist, något som för övrigt inte verkar vara av lika stor betydelse för de manliga motsvarigheterna.

Personligen tycker jag att karaktärsdesignen de applicerat på specialisterna är generisk, d.v.s. inget som direkt sticker ut, förutom att de är tänkt att se lite macho och seriösa ut. Vill man ha snygga, unga, fotomodeller som spelkaraktärer är det troligen bättre att välja något annat spel än BattleField.


AMD Ryzen 9 5900x| Asus ROG Crosshair VIII Dark Hero X570 | G-Skill 32GB DDR4 3600Mhz CL16 Trident | MSI Geforce RTX 3080 10GB Gaming X Trio | Phantek P600S | Creative Sound BlasterX AE-5 Plus | Corsair RM850X 850W | Samsung 980 Pro 1TB M.2 NVME | Kingston A2000 1TB M2. NVME | Corsair H150i Pro XT
LG 38GN950 | LG Oled 65C7 och 55C9
Xbox Series X | Playstation 5 | Oculus Quest 2

Medlem

Vi vet inte om alla Maria Falk kommer att se likadana ut, kanske kommer det finnas en drös olika skin som i cod, något som jag gillar då det drar in cash utan att vara p2w. Sen vet jag inte om det är smart att helt enkelt kopiera konkurrentens take downs. Det börjar kännas lite som den där memen: Ok, copy my home work, but change it up a bit so you don't make it too obvious.

Medlem

I ett spel som går ut på att kallblodigt mörda varandra i horder är det lite underligt att man lägger sådan tid på att vara politiskt korrekt? Grundprincipen moraliskt är ju helt sned.

12
Skriv svar