Vad hände med nyheten om paradox?

Medlem
Vad hände med nyheten om paradox?

Jag blev lite nyfiken idag och undrar så smått, ni sa att ni skulle titta närmare på den nyheten som flera andra svenska icke-spelsidor tog upp ang "dålig personalhantering" på Paradox, vad hände med det och var det inte en nyhet värd att ta upp på första sidan? Anser ni att det är gamla nyheter nu? Eller väntar ni fortfarande på svar från något ställe så ni kommer skriva om det?


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Frilansare

Tja!!

Vi fick inte svar från de vi ville ha svar av, så någon ny vinkel på allt som redan skrivits gick inte att göra. Då prioriterade vi annat istället, vi är bara två på redaktionen nu. Men, vi följer utvecklingen. Blir intressant att se vad utvärderingen och utredningen av undersökningen kommer fram till.

Medlem

Okok, tycker inte ni ens behöver skicka och fråga om sådant i fortsättningen, för ni kommer aldrig få de svaren i tid nog att göra en nyhet om dessa saker. Och denna nyheten hade ju passat bra här eftersom det är en sida om spel och en spelutvecklare.

Stora företag vill ju tysta ner och dra ut på saker tills ingen bryr sig. Och det är i princip vad som skedde här, ni kan ju inte gärna lägga upp en nyhet om det nu eftersom det var då det rapporterades och nu blir det bara konstigt för att ni var för sena och nyheten kom från användare i forumet i stället.

Ni har ju heller inte skrivit att Fredrik Wester nu själv har gått ut på twitter med att han kladdat lite för mycket på någon anställd, det var nu flera år sedan det skedde men ni skriver saker om blizzard som hände för länge sedan med så varför inte ta upp det då? Det ser så klart inte så trevligt ut när man går på taggen med hans namn och först är det en intervju med honom från sidan sedan direkt en sådan nyhet.

Det har sköts lite halvdant detta kan man nog säga. Det blir liksom fel om andra sidor skriver om saker som händer i svenska spelbrachen men ni inte gör det för att ni vill vänta på källor och svar, vilket så klart är bra, men här kommer man ju aldrig få några bra svar eller så får man svepande svar som att "man jobbar på det" eller "vi återkommer" (kommer aldrig återkomma) etc.

Paradox kommer så klart svara generellt till "alla" senare när de har tillsatt och avslutat en intern utredning som kommer visa på att olämpligheter skett men att man nu jobbar på att det inte skall ske igen och att de anställda skall ha mycket mera att säga till om och att de alltid skall kunna gå till en chef om det är problem.

Aja, ville bara säga det, den där tråden blev ju ändå inget bra, den som stängdes, det brukar bli så.


signatur

Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

1
Skriv svar