#CS: Den stora Majortråden - Stockholm 2021

Medlem
Skribent

Bara jobba vidare med en bra CT-sida nu. 10-5 siktar vi på!

Skribent

Rundan upp till 10-8 var nog spiken i kistan. NiKos tre deagle hs och en vunnen runda som NiP borde tagit hem lätt.

Skribent

Fan också...

Medlem

Får se vad som händer med NIP nu. Finns ju en möjlighet att plocka upp såväl Zonic som Magisk från Astralis och därmed få ny coach och IGL samtidigt (om man vill ha stora förändringar), tror dock att man mer är intresserade av att byta ut LNZ som alltid kändes som en nödlösning för att inte få massa RMR-avdrag inför majoren. De såg i alla fall otroligt platta ut när det väl gällde, dev1ce lös verkligen inte som den stjärnspelare man trodde att han kunde fortsätta vara (kan dock ligga på Hampus som IGL).

Å andra sidan såg G2 riktigt starka ut. Tror inte att de har någon större chans att vinna hela turneringen men det såg tillräckligt bra ut för att en final mot NaVi faktiskt skulle kunna bli spännande, bara de förbättrar sina ruskigt dåliga T-sidor.

Hoppades även att VP skulle ta sig vidare till semifinalerna (lade dock Heroic i pick'em), de kämpade bra men tror att det självförvållade handikappet att gå in med en ny spelare gjorde sitt för att försvåra situationen, framförallt för Jame som saknades i två av tre kartor. Tror dock inte att de hade tagit sig vidare från Challengers-fasen med sin gamla laguppsättning då den sedan länge hade stagnerat i sitt spel så resultatet från hela turneringen är ju inte horribelt. Synd bara att man får dras med Heroic ännu längre i turneringen.

Medlem

Något hände med NiP på vägen fram till gårdagens match.
Skoj, trams och flams med stort självförtroende mot Mouz och Astralis byttes till något helt annat efter att man krossats av NaVi och Gambit.
Är det bara att man börjat tvivla på sig själv och sin spelplan samt att man haft en sämre vecka eller är det kanske även spelarbyten på gång?

Skribent

Bättre stämning i arenan idag. Märks att NaVi är publikfavoriter.

För egen del så hänger pick em på att NaVi vinner Majoren.

Medlem

Vad ska man säga.. Pinsamt magplask för Gambit när det väl gällde. I övrigt är väl majoren ungefär lika tråkig som London 2018 när det kommer till resultatet, ok matcher men varken spännande eller oväntade resultat.

Medlem

Ruggit vad bra NaVi spelade mot Gambit, skulle bli mäkta förvånad ifall de inte vinner finalen. All heder till G2 men NaVi ser nästan ostoppbara ut. Kanske infinner sig nerverna hos NaVi imorgon (söndag) som öppnar upp för G2.

Medlem

hoppas s1mple får en major nu

Medlem

Helvete vilken nagelbitare till final, så glad att NaVi höll ihop och tog segern!

123
Skriv svar