Fuskar eller fuskade ni i era spel?

Medlem

Har jag spelat igenom storyn en gång så fuskar jag en hel del. Ibland är det lättare att se fiendemodeller osv om man slipper dö. Sen leta easter eggs med noclip fusk osv


Switch, PC och Dödsmetall.

Medlem

Som många andra i tråden fuskar jag i singleplayer ibland för convenience. När jag var yngre (också i SP spel endast) med fuskkoder. Nuförtiden med Cheat Engine (om spelet är safe alltså) då de roliga fuskkoderna som vi fick med gratis som yngel nu är relegerade till DLC.

Enda gången jag fuskat i ett multiplayer spel är i GTA Onlines sandlåda. Då innan de hade något stort hacker problem fuskade jag in pengar genom att ändra värdet på bilar innan jag sålde dem.
Blev påkommen, fick min smisk, sonade mitt brott. Fuskade inte igen.
Deras anti-fusk policy var med stegrande straff.
Första gången 1 vecka. Andra gången 4 veckor. 3:e? Halvår. 4:e ett år. Efter det. Perma.
Inser nu när jag skriver ut det att dom inte gjorde så pga någon sympati för fuskande spelare. Utan att de vill att fuskare ska blir skrämda till att spendera pengar på shark cards.
GTA online räknar jag dock inte som ett spel, utan mer av en penningtvätt-maskin.


FZ behöver mer avancerade signaturer <<;;

Medlem

Fuskar nästan hela tiden - enbart i SP dock! Hatar fuskare i MP.

Medlem

Fuskar ibland.
Rena fusk är rätt ovanligt. Kan fuska i turn based strategi spel då AIn ofta fuskar själva. Helt enkelt ge lite extra movement points för att hinna ifatt fiender.
Men sen kan man ju fuska på andra sätt.
Tydligaste är ju att jag eg använder quick save som fusk. Körde Pathfinder- Kingmaker och laddade om . Eller använda walktroughs lite väl kvickt .

Oftast handlar det helt enkelt om att vilja ha en lite smidigare upplevelse

Medlem

På tiden jag spelade CoD4 så hade jag även en crackad server, det vill säga, de som piratat spelet kunde spela på den. Servern kallades SWETDM (Swedish Team Death Match).
Problemet med att köra en crackad server var att Punkbuster inte gick att ha igång på servern, så det var fritt fram för fuskare.
Som admin och även vanlig spelare så fick man köra som moderator också.
Detta betydde att man fick ta och sätta igång wallhack själv, när misstänkta spelare dök upp, för att som spectator se ifall de fuskade.
När jag själv spelade så fuskade jag dock inte. Hade redan sånt övertag över alla andra när man själv satt med 2 i ping, då servern stod i garderoben utanför mitt rum.

Fy fan vad många ryssar man IP-bannade varje dag. Mot slutet strax innan servern stängdes ned så räckte det att någon hette något på ryska, eller chattade på ryska, för att jag skulle banna dom. Var så otroligt trött på att behöva hoppa in som spectator för att banna fuskare.
Satt även med RDP mot servern på jobbet så jag kunde se chatten på servern, så om man såg folk börja klaga på fusk mot en specifik spelare blev det ban direkt, utan att komma in och köra spectator.
Var lite besatt av CoD när jag var yngre

Har dock spelat Broodwar med drophack
Det var sjukt najs att kunna kicka folk från spel när dom drygade sig. Körde dock bara Custom Maps (tower defence och liknande), men skulle tro att drophack räknas som fusk.
Kom dock över en textfil med, om jag minns rätt, ca 15000-17000 fungerande CD Keys till Broodwar så att bli bannad då och då gjorde inget

Medlem

Det enda fusk jag någonsin använt är BSTARD i GTA till Playstation!

Medlem

porntipsguzzardo skrev man ju ett par ggr eller två innan man kunde spela spelet.


Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Medlem

Noclip i quake 2

Medlem

IDDQD och IDKFA har ju knappats in ett par gånger när man spelade Doom, men jag har inte fuskat i ett spel de senaste 20 åren, och innan dess endast i singleplayerspel.

Ero
Medlem

I singel så fuskades det väl. Diablo 2 (efter att man klarat ut!!!!!!!!!!!!!!!!!) så var det ju ganska skoj.

I multiplayer så har jag väl testat, men det var inget utbrett. Testade hur aimbot fungerade, testade hur det fungerade när man såg genom väggar osv.

Men jag har aldrig varit direkt fan av fusk online. Hade en kompis som var väldigt förtjust i det, förstod inte riktigt varför.


Varit medlem längre än dig.

Medlem

Doom med iddqd, idkfa och idclip (det var rätt kul att utforska kartan utanför spelplanen.

Sen har jag faktiskt också fuskat i World of Warcraft genom att använda en fiskebot. Tbf så är det ett själadödande arbete att fiska i wow.

Medlem

Jag har sällan eller aldrig fuskat. Köper jag ett spel för halva månadspengen vill jag spela spelet och inte fuska mig fram.
Jag har svårt att känna någon tillfredställelse om jag vet att jag fuskat mig till något.
Idag kan jag visst skruva på vissa saker för att balansera upp saker. Te.x. kan jag minska vikten på saker för att inte få överfull väska hela tiden.

Som andra sagt...har jag gjort klart ett spel så är det mer fritt fram att nyttja consolcommands och liknande.

Skriv svar