Xbox Series S sålde bättre än PS5 och Series X under Black Friday i USA

Medlem
Skrivet av ninjalulz:

Har testat den här funktionen samt Remote Play X antal gånger nu (på olika nätverk också) och det har rent allmänt fungerat skit varenda gång (låg upplösning, screen tearing etc).

Är det någon som har fått det att lira någorlunda ok?

Nja funka väl sådär en del hickups och disconnect kör med 5hz wifi.
hoppas det blir bättre.


"på slutet brinner vi som vackrast"

Medlem
Skrivet av Kris:

Jo så kan det vara eller så höjer man bolånet bara eftersom räntan nästan är noll.
I USA är det annorlunda förstås och det är väl där de största siffrorna kommer ifrån.

Som tidigare nämnts tror jag inte priset eller egenskaperna är det som gör S serien attraktiv utan det är bristen på kraftfullare konsolerna som gör att folk väljer att köpa S serien istället (eller så länge).

Ja det är ju oerhört svårt att dra slutsatser just nu på försäljningssiffror. Kan nog ta ett år till eller två för att få en klarare bild.

phi
Medlem
Skrivet av GreveGroggula:

Jag har precis samma problem och upplevelse av tjänsten. Sitter på 250mbit fiber och Stadia (du vet, den alla hatar fast ingen provat) fungerar hur bra som helst på alla enheter i hemmet. Men xCloud, eller vad det heter numera, är ospelbart pga lagg och diverse grafikartefakter.

Har samma upplevelse här trots 1 Gbit fiber. Stadia är kasst men spelbart medan xCloud har hittills varit fullkomligt värdelöst.

Inaktiv

Intressant resultat i omröstningen måste jag säga. Trodde inte Xbox och Playstation skulle dra jämnt skägg(även om det fortfarande kan ändras). Känns som Xbox är på ordentlig frammarsch. Men det speglar ganska bra det som händer i min bekantskap, fler och fler försöker hitta en xbox. Game pass, lyckade spelsläpp och studiouppköp har fått igång intresset igen.

It's not a lake, it's an ocean
Skrivet av Lethenstroom:

Slog till på ett Series S i fredags för 2790:-. Som nybliven småbarnsförälder passar den alldeles utmärkt tillsammans med Game pass för det priset.

Prisvärt!

Grattis! Helt galet bra deal.


Fria tankar om spel: www.frispel.net

12
Skriv svar