Rekrytering till Destiny 2 och Witch Queen

Medlem
Rekrytering till Destiny 2 och Witch Queen

Tjena alla medlemmar!

Nu Ă€r det som de flesta vet snart Februari, och i och med det slĂ€pps Destiny 2's nya expansion Witch Queen! 👑 och vi pĂ„ Circlebay Crusaders vill ha fler "Guardians" i vĂ„ran gemenskap. Vi Ă€r absolut inte dom största eller dom bĂ€sta, men jag kan utan facit i handen sĂ€ga att vi Ă€r en av dom absolut trevligaste att ha att göra med. Vi har enormt högt i tak och vill att alla ska kĂ€nna sig vĂ€lkomna, bli sedd och inte bara vara en del i mĂ€ngden. SĂ„ dĂ€rför lĂ€gger vi extra stort fokus pĂ„ att man Ă€r aktiv i Voice pĂ„ Discord. Du behöver dessutom aldrig tveka pĂ„ att frĂ„ga om nĂ„gon kan hjĂ€lpa dig med Raids, Catalysts eller andra utmaningar.

SÄ vad söker vi hos dig? Jo en person som trivs i gemenskap och en familjÀr atmosfÀr, nÄgon som Àr driven och aktiv, men som förstÄr och respekterar att vi alla har ett liv utanför spelet. För det kommer vi tÀnka pÄ nÀr vi rekryterar dig.

Kom gÀrna in och hÀlsa pÄ sÄ fÄr du se om vi Àr den clanen som passar just dig! Och nÀr/om du gör det sÄ skriv direkt till nÄgon av vÄra mods eller admins sÄ fÄr du en tilldelad roll. I samband med det sÄ kommer vi ocksÄ ha en intervju med dig, inget allvarligt men det Àr sÄ att vi fÄr en kÀnsla för vem DU Àr. Hoppas vi ses!

Mvh Jarefalk

https://discord.gg/RdDT64PDa4

Trevligt, ansluter gÀrna Har spelat Destiny sedan det slÀppte första gÄngen.


FZ - SAMLADE SKRIFTER: #walter_iego

1
Skriv svar