Sony: Förväntar oss att Activisions spel fortsätter vara multiplattform

Medlem

Fast det Sony menar här är väl att befintliga avtal med Call of duty tex ska hållas så länge avtalen gäller. Inte att Sony har något magiskt kontrakt där CoD ska släppas på Playstation för all framtid.

Ambassadör
Xbox

En annan intressant tanke är att om det verkligen förhandlas mellan MS och Sony kring detta så har MS helt plötsligt ett ganska fett ess i rockärmen nu, kanske är det dags för Game Pass till PlayStation?

Bara en tanke.


Jump in.

Medlem
Skrivet av Tröjan:

Det där är en utveckling som känns intressant och kanske inte heller otrolig. Jag skulle sannerligen inte ha något emot den. Sony och Nintendo släpper konsoler, Microsoft har Game Pass till båda formaten men gör inga egna konsoler längre. Att begränsa antalet konsoler skulle sannerligen inte skada.

Tänkte i dessa banor eftersom HW i sig inte är där man tjänar pengar på konsolerna utan den arvode man tar för sålt spel. Så att de skulle rensa bort den mindre inkomstdrivande delen och skapa en tjänst lik Netflix känns ganska så troligt.

Medlem

Kunde inte låta bli:


BF2,Starcraft,Diablo2,Quake3,Quake2Gloom...

Medlem

Notera. Alla Legacy titlar kommer fortfarande att vara kvar på PlayStation. Alla spel som har kontrakt med PlayStation kommer att vara på PlayStation. Men nya kontrakt, CoD skrivs med ett par år, kommer inte att inkludera PlayStation.

123
Skriv svar