Hearts of Iron 4 - 'Svensktalande Multiplayer Onsdagar' söker skrivbordsgeneraler

Medlem
Hearts of Iron 4 - 'Svensktalande Multiplayer Onsdagar' söker skrivbordsgeneraler

Då söker vi folk igen som är intresserade av att ansluta till våran HOI4 Multiplayer grupp...

Uppdatering med senaste informationen om våra spelsessioner...

Vi är några personer (8-12 pers, +flera vilande) som kör HOI4 med ett lite mer avslappnad attityd och löst historisk inriktning.
Vilket kan ha med ålder och mognad att göra, vi snittar nog på en medelålder runt 35+).

Vi kör alltså inte ett rent tävlingsinriktat spel, där folk sitter och skriker på varandra och påpekar dina brister. Alla vill ju naturligtvis vinna på respektive sidor i Axis vs Allies men för oss är vägen dit det viktigaste, inte själva slutresultatet. Vi har en del house-rules(husregler) som mestadels är till för att styra utvecklingen i början av åren fram till 'krigets' utbrott. Samt för att undvika att man utnyttjar exploits/'buggar' i spelet för att få fördelar.

Vi använder även en mod 'Total War mod av Stjern', som man kommer att behöva att lägga till.

Vi kör varje Onsdag 19:00-24:00 (eller avslut 23:00 ibland, när så behövs) och tuffar på i hastighet 3-4 när inga stridigheter pågår, för att sedan ofta gå ner på hastighet 1-2 när krig bryter ut. Detta gör att en helt ny omgång med början 1936 inte blir klar på en onsdagskväll, utan spänner oftast över flera veckors onsdagsspel.

Vet man med sig att man troligtvis inte kommer att kunna vara närvarande regelbundet på onsdagar så brukar det inte vara ett hinder, då får man helt enkelt välja att spela någon av dom 'Minors' (mindre nationer) som finns i spelet och som kanske inte påverkar så mycket av att tas över av AI vid dessa tillfällen, eller en annan tillfällig inhoppare. Det bästa alternativet är dock att spela COOP (2+ pers) med en annan spelare på samma nation om man vet att man kommer ha oregelbunden närvaro, COOP är även ett bra alternativ om man aldrig spelat MP i HOI4 tidigare.

För övrigt är både nybörjare som veteraner välkomna, vi balanserar upp lagen så gott det går.

Nybörjare = Är för oss någon som har tillräckligt med timmar (Singleplayer/Multiplayer) i spelet för att ha koll på alla grunderna och funktioner/spelmekanik. Vi i gruppen har begränsad tid till att 'lära' folk spelet eftersom studier/jobb/familj tar upp våran tid utanför HOI4, Strategiska/Taktiska diskussioner och små tips under spelets gång är dock något som alltid dyker upp. Man behöver inte ha samtliga DLC's eftersom host/server har dessa och gör dom tillgängliga i Multiplayer.

Vi använder Discord för kommunikation i spelet.

1
Skriv svar