Massor av nytt gameplay från Warhammer 40K: Darktide

Robot
Massor av nytt gameplay från Warhammer 40K: Darktide

Vermintide-skaparna tar klivet in i den mörka framtiden.

#Darktide, #Fatshark, #Warhammer-40000


Medlem

Det pratades om trappor flertalet gånger, men ingen hjälpsam information om vilket håll trapporna gick...

Medlem

Luetin har också fått tillgång till lite gameplay med Ogryn och Zealot.

https://www.youtube.com/watch?v=minMHWY0fjc


signatur

In Hoc Signo - PPP

Medlem

Gameplay ser kul ut för ett par timmar, men tröttnar nog fort som med vermintide. Det mesta känns som en reskin.


signatur

The Cold is my teacher! ❄

Medlem

Ser riktigt gött ut.

Medlem

Har inte spelat Vermintide, men detta kommer jag spela. Kommer ju ut på Game Pass så kommer bara förlora tid om spelet inte är något vidare.
Men beträffande HUD'en så ser den i princip ut som den i Left4Dead spelen. De två största skillnaderna är att ens kompisar och deras HP mätare är i en kolumn i Darktide men på en rad i L4D, samt att vissa fiender har en HP mätare. Det lär vara avsiktligt också då L4D serien fortfarande är aktuell, även efter nylanserade spel i samma "genre", nu senast Back4Blood. HP mätaren kanske man kommer kunna stänga av för de som bryr sig om den, inget som stör mig, dock så hoppas jag de ger möjligheten så inte karaktärerna snackar så himla mycket hela tiden.
Hoppas också att det kommer finnas ett bra "endgame" i det. Back4Blood spelade jag i en vecka, klarade av det och har inte startat det sedan dess, att fixa massa kort tyckte jag inte om och att de ströp singleplayer progression som de gjorde gjorde inte saken bättre. Att de sedan fixade det är too little too late, andra spel har tagit prio.

Moderator

Det ser slafsigt å fint ut! Har rätt många timmar Vermintide bakom mig och ser fram emot att få göra ungefär samma sak i 40k!

1
Skriv svar