Roligt spel för nybliven farsa

Medlem
Roligt spel för nybliven farsa

Hej till dig som bär förmågan att läsa andras nedskrivna ord. Jag är nybliven pappa och stolt ägare av en switch. Jag har dock svårt att hitta några roliga spel som inte är för komplicerade och långa. Lirade nyss nya Ninja Turtles liret med ett stort leende på läpparna. Snacka om ett genuint roligt spel! Eftersom Ninja Turtles är avklarat ett par gånger letar jag givetvis efter nya spel, men har som sagt svårt att hitta något som är kul. Tycker generellt att moderna spel är tråkiga med för mycket innehåll, skilltrees och loot. Försökte börja lira Witcher 3, men orkade inte då spelet kändes som ett evighetsprojekt. Är det någon som har tips på
riktigt roliga spel till Switch? Kan vara så att indiespel är min grej, men det finns ju så många att man inte riktigt vet vart man ska börja...

Medlem

Two Point Hospital är ett av spelen jag haft mest kul med på Switchen. Smått beroendeframkallande men går bra att köra i kortare sessioner också.

Medlem

Limbo, och framförallt Inside, är två väldigt bra spel som inte är fullproppade med val och upplåsning av grejer. Stämningen är lite mörk, och svårigheten ligger mest i pussel och att lista ut hur man tar sig fram, men de är magiska.


Övning ger träning.

Medlem

Two points såg ju riktigt roligt ut, speciellt att man utbildar sin personal att fånga spöken! Eller placerar kaffebryggare för att få sin personal mer engagerade! Kanske blir att testa spelet, tack för tipset!

Jag är också nybliven far och kör Stardew Valley.
Ingen stress och lätt att pausa när det är blöjbytardags.


Viam inveniam aut faciam

Medlem

Zelda: Breath of the Wild är (eller kanske snarare kan vara?) relativt långt, men samtidigt passar det att spela i korta stötar. Jag själv spelade det när dottern var hyfsat liten och tror att det passar som handen i handsken för en nybliven förälder.


Konsolgubbe

Medlem

Om du inte har spelat Portal innan så släpptes ju nyligen Portal Companion Collection till switch.

Andra spel som rekommenderas är Ori and the Blind Forest och uppföljaren Ori and the Will of the Wisps. Även spel som Inside, Dead Cells, Cuphead, Little Nightmares 1+2 och Streets of Rage 4 är riktigt bra!

Medlem

Limbo lirade jag back in the days till Xbox 360 och det var mystiskt och spännande. Inside ser ju lite liknande ut, spännande!

Stardew Valley har jag faktiskt börjat spela. Jag och sambon spelar tillsammans och drömmer oss iväg till en egen gård. Super mysigt! Grattis själv till barnet. Hur känns det?

Jag har Breath of the Wild, spelade det 2017 och älskade det. Det kanske är dags att spela om det och bara upptäcka den underbara världen.

Portal är ju fantastiskt, varför tänkte jag inte på det? Ibland är man ju bara dum. Tack för alla andra inspirerande tips!

Medlem

Spiritfarer, ett spel som gjorde sig bra i bärbart format som jag gillade mycket. Management-spel utan stress.

Medlem

Grattis till familjelyckan!

Mario + Rabbids Kingdom Battle är kul, taktiskt och turbaserat, så det går utmärkt att pausa när som helst när minstingen behöver uppmärksamhet.


Ryzen 9 5900x & RTX 3070 Ti | Nintendo Switch | PlayStation 5
PSN: DocPjotor | Steam: Gorrsnus

Medlem

Owlboy, har jag hört dka vara väldigt bra.

Annars återkommer jag alltid till hollow knight. Det finns mycket content. Och det kan vara rätt svårt. Men progressionen i form av skills är (enligt mig rätt liten).

Du kommer till ett mystiskt döende rike och dyker ner i mörkret. Du kommer att gradvis finna vad som hänt med invånarna. Mycket environmental storytelling.

Du har ett svärd som kan uppgraderas. Du har tre spells (finner dessa allt efter som). Därefter har du belt-notches där du modifierar aspekter i ditt svärd eller spellsen. Exempelvis, 25 procent snabbare slag.

Spelet är ett 2d metroidvania-spel vilket innebär olika bioms, backtracking till platser efter nya traversal-abilities införskaffats (som den klassiska dubbelhopp-förmågan)

Vacker musik, stämningsfullt och utmanande. Det kan vara en helt felaktig rekommendation, men jag har aldrig spelat något liknande. Och det är helt perfekt på switchen.

Även; gratulerar till babylyckan 🥳

Medlem
Geeks Gaming

@Charliebaba: Grattis till tillökningen (alltså inte switchen dårå )

Stardew valley är ett spel som räddat många vakennätter för mig, likaså breath of the wild.

Mycket roliga spel som man kan ta i små doser eller lååånga sittningar.
Sen har jag hört mycket gott om fire emblem three houses men inte haft möjlighet att spela själv ännu

Medlem

Game of life.


Too real to be a dream, too painful to be a nightmare.

Ingen idé vi tipsar .bered dig på dampers anti sleep simulator närmaste 2 åren


New life, New hope

Geeks Gaming
Skrivet av Hipshot:

Game of life.

Det är väl det han har gjort och player 3 har äntrat spelet

Sen, som i vanliga fall, utesluter inte det ena det andra. Det blir ofta väldigt många extra långa timmar per dygn när man får barn.
Ibland kan det ju vara bra att fylla dessa med något än bara stirra i taket och vara i standby

Medlem

Grattis! Cirkus 1,5 år sedan själv också
Switchen gick riktigt varm första året men nu är när lillen är större är det mer 50/50 pc switch.
Till spelen, behöver egentligen inte vara så kort då det är bara stänga av skärmen=paus så perfekt!
Så mario odessey, luigis mansion 3, toads treasure tracker, Metroid dread och pikmin 3.
Men glöm inte att njuta av tiden för det går så löjligt snabbt så podd springer dom runt och är stora!


Switch Lite, PS4 slim, PS3, New 3DS XL, Wii, GC, N64, GBA & NES
PC: AMD 3700X ■ RTX 3070 ■ 16GB DDR4 ■ Dell 2721DGFA 165 Hz

1
Skriv svar