Spelföräldern, en plattform för aktivt spelande föräldrar

Spelföräldern, en plattform för aktivt spelande föräldrar

Hej FZ!

Under min studietid skulle vi skapa ett eget varumärke på flera sociala medieplattformar som gärna skulle sticka ut lite. Jag valde då att skapa Spelföräldern. Syftet med Spelföräldern är att informera och sprida kunskap om livet som aktivt spelande förälder. Detta kan exempelvis vara tips på spel att spela tillsammans med sina barn eller hur ni undviker konflikter med barnet angående spel/skärmtid. Spelföräldern vill gärna också tipsa om forskning kring spelande och att vi föräldrar engagerar oss i vad för spel våra barn spelar.

Jag har själv spelat aktivt sedan 1987 och TV-spel har alltid varit ett av mina absolut största intressen. Åren gick och idag är jag 41 år och har två barn som är 11 respektive 5 år. Mitt egna spelande har förändrats enormt mycket sedan jag fick barn och idag spelar jag mer tillsammans med mina barn än vad jag spelar själv.

Kontot har varit inaktivt i nästan 2 år men nu blev jag sugen på att dra igång det igen. Om ni tycker att detta låter spännande så finns Spelföräldern att följa på följande medieplattformar:

Instagram: https://www.instagram.com/spelforaldern

TikTok: https://www.tiktok.com/@spelforaldern?lang=sv-SE

Twitter: https://twitter.com/spelforaldern

Jag skulle verkligen uppskatta om ni vill följa med på denna nystartade resa där jag kommer försöka uppdatera mina konton så ofta jag kan eller har något intressant att posta.

Medlem

Bra initiativ
Följer nu på Instagram.

Har själv 2 grabbar på 11 och 9 år som jag spelar mycket tillsammans med, eftersom man själv är väldigt insatt i spelvärlden så tycker jag att jag har bra koll på det mesta.

Det som skulle behövas är att engagera föräldrar som inte är spelintresserade själva att involvera sig mer i sina barns spelande och kanske hålla lite mer koll på vad som händer i den digitala världen där föräldrarna inte har samma närvaro.

Medlem

Mina yngsta barn ska fylla 15 och 13 och dom har ganska nyligen slutat spela med mig, nu är det mer intressant att spela med sina kompisar. Så jag är tillbaka i att apela mina egna spel
Ibland drar vi igång nått "party spel" där alla spelar tillsammans men dom föredrar gejma på sina rum

1
Skriv svar