God Of War Ragnarök - Ett spel jag hatar av fel anledning

Medlem
God Of War Ragnarök - Ett spel jag hatar av fel anledning

Texten innehåller en liten spoiler som händer ca 5min in i spelet som inte är relevant till storyn. Vill du inte veta vad som händer i början så är du nu varnad!

Jag har spelat alla god of war spelen sen det första spelet och älskar dom alla. God of war (2018) är ett fantastiskt spel med en reboot som väckte (kanske inte direkt ett död spelserie) spelserien till liv igen.

Jag hoppar in i bilen efter en lång dag och kör till netonnet (för att dom var billigast och jag är snål) och köper ragnarök, ett spel som jag verkligen har sett fram emot att spela. Jag kommer hem går ut med mina hundar så att jag får det överstökat och frugan ligger och sover så jag har vardagsrummet för mig själv.

Jag startar spelet och ser fram emot ett fantastiskt spel att få spela. Man börjar med att åka kälke med två av sina vargar och har ett episkt gameplay. Efteråt kommer man hem till sin stuga som Kratos och BOY hade i sitt förra spel. Atreus som kan höra vad djuren känner och tänker är såklart en djurvän som tar hand om sina två pälsvänner.

Kratos och Atreus går upp mot sin stuga och där finns en tredje varg som heter Fenrir som inte mår bra och Atreus försöker hjälpa Fenrir genom att ge den mat och ge tröst. Kratos säger att det är försent och att det är dags att säga farväl. Det är då jag börjar tänka på min egna hund som försvann för mig för många år sen men ett sår som fortfarande inte har läkt. Det var då jag gick från att se fram emot ett nytt god of war till att jag börjar gråta, inte för att scenen var sorglig men för att den fick mig att börja tänka på min egna vän.

Är det någonting jag kommer komma ihåg från det nya god of war så är det den scenen. Och jag hatar det. Av fel anledning.

God Of War: Ragnarök
1
Dåligt
-
Vargen dör
Det här betyder betygen på FZ
Redaktör
Medlem

Beklagar sin sorg, aldrig kul när en vän har lämnat en.

Jag tårades av den scenen. Sorglig, men väldigt fin och vacker.

Medlem

Beklagar sorgen men att såga spelet känns lite väl hårt.
Nå vi är alla olika

Medlem

Jag tycker du ska överväga att spela vidare. Handlingen är väldigt bra i detta spel och innehåller både sorg, ljus och överraskningar.

1
Skriv svar