Efter DC-planerna – Midnight Suns-regissören vill hålla spel och filmer i olika universum

Robot
Efter DC-planerna – Midnight Suns-regissören vill hålla spel och filmer i olika universum

Skulle blivit "en mardröm" för Midnight Suns.

#dc, #marvels-midnight-suns


Medlem
Medlem

Håll spel o film separat.

Medlem

Nja, spel som bygger på DCEU kan ju ha filmskådisar. Så lite som Gunn resonerar. Man kan ha två filmer som kommer ut med nåt års mellanrum. Storyn mellan dessa filmer byggs på med spel. Spel, serietidningar och böcker kan ju samverka med film-mediet för att berätta berättelserna i DCEU.
Sen kan ju andra spel som är en del av DC Elseworlds ha friare tyglar i hur och vad de gör. Midnight Suns är väl ett prima exempel på när man vill göra så.

Inte alls dumt att tänka så. Alltså att man inte skapar ett DCEU inom film endast utan ett universum tvärs flera medier. Det hindrar ju inte att det löpande kommer spel inom DC Elseworlds som är frikopplat.

Medlem

Härligt när en snubbe som tillverkar (dålig) film dikterar hur spel ska göras.


signatur

Memento Mori

Medlem

Är det inte bakåtsträvande att tänka att det inte kan dela universum? Det går väl fortfarande att göra spel som inte delar universum eller menar han att exakt allt från DC måste dela universum, att DC har last saying på spelen? Isfl är det oroande med tanke på att dom inte ens kan göra bra film.

Medlem
Skrivet av Slimebeast:

Härligt när en snubbe som tillverkar (dålig) film dikterar hur spel ska göras.

DC filmerna har ju överlag varit kassa därför stoppade de in Gunn hans två DC alster har varit det enda bra från WB som kommit under många års tid även om Shazaam var ok medans Jokern och nya Batman stått utanför universumet varit bättre troligen för att de sluppit bojorna från de senaste decenniets tråk och misär.

Tycke Gunns filmer alltid har känts lite mer vågade och ett utryck som även till viss del passar i spelvärlden, tror hans inflytande högt upp i pyramiden kommer stoppa både några dåliga filmer och några spel licenser som inte håller måttet.

Sedan tycker jag det är roligt men en del av kommentarerna då innan många har klagat på att de inte använder skådisarna från filmerna när spelen rollsätts och nu klagar man på det motsatta innan det ens prövat på något vettigt sätt. Tror inte heller det kommer bli super men den som lever får se.

1
Skriv svar