Bobby Kotick varnar: Storbritannien blir ett "Death Valley" om de hindrar Microsoft-affären

Medlem
Skrivet av Mirage:

Varför lyssnar någon på Kotick?

Av samma anledning som dom lyssnar på Elon=pengar. Dom tänker direkt att det här måste vara någon man ska se upp till utan att ifrågasätta något. Och att så länge jag håller med den här rika personen så hoppas jag på att få en del av kakan. Pengar är för många knutet till intelligens. Vilket inte alls behöver vara anledningen. Tur vassa armbågar och att vara helt känslolös för andra människors välmående kan påverka mer.

Medlem

Den dagen jag lyssnar på något som Kotic säger utan att höra honom säga något som bottnar i självintresse kommer aldrig se gryningens ljus.

Medlem

Såklart han vill att köpet går igenom, han lär väl gå miste om väldigt mycket pengar annars.


-^-^--^-The sound of a bat cutting through space and time-^-^--^-

Medlem
Skrivet av Margy:

Det är större chans att Kotick måste ta ansvar för alla missförhållanden som varit (och försvinner) om affären inte blir av.

Strunt, ge honom 2 år i MS så har han tagit över som VD och man får börja leta efter ett nytt OS också.

Medlem
Skrivet av Ribcage:

Vad blir hans roll då?

Ungefär samma som nu?

Bethesda har väl kvar samma personer i toppen nu som innan de blev uppköpta även om det tillkommit några trappsteg ovanför deras positioner.

Medlem

Cope: Deluxe edition

Medlem

Hans hot låter ju som att dom kommer från en Bond-skurk? Hotar han med att göra Storbritanniens till en enda stor skållhet öken där inget kan gro ifall dom förhindrar hans planer? 🙃🤪

12
Skriv svar