Medlem

Claude 2 kan analysera dina svagheter i detalj. Det kanske inte är så bra när många företag har stor mängd data på oss. Kom o tänka på när matföretag redan idag analyserar köpbeteende och ditt liv. T.ex. de vet att du kommer få en bebis när du börjar köpa vissa saker och ger dig speciella erbjudande baserat på den informationen.

Medlem
Skrivet av Derivat:

...Claude 2...

Imponerande.

Medlem

Btw, en viss bransch i spelväg som ofta hoppar på tågen tidigt har anammat AI:

Kan finnas NSFW i videon, har inte kollat hela. Problemet här är att NPCn bara säger korta meningar, typ som en tjej som är ointresserad av dig. Undrar ibland varför hon stannar kvar och pratar...

Medlem

Jag lekte med Photoshops Ai på min katt.
Inte perfekt men det går att mecka vidare om man orkar.


signatur

Jag är introvert och älskar att spendera min lediga tid hemma.

Medlem

För den som inte har prövat AI ännu och inte orkar skapa konto på OpenAI så finns nu Google Bard (bard.google.com), allt som krävs är ett google konto (youtube eller gmail alltså) sen är det bara att fråga på. Tips är att kolla privacy inställningarna först innan du börjar (uppe till höger på skärmen).

Ett användbart kommando är "reset" som återställer konversationen till den punkt den var när du startade. Bard, precis som alla andra ChatGPT baserade AI's ballar Bard ur ibland.

Om det inte funkar bra så är ett tips att försöka ställa samma fråga på olika sätt, och vara så specifik som du bara kan.

Medlem

Dessa lyckades göra AI som kan generera unika Southpark avsnitt. Som animerar, dirigerar, röster och textar. Galet

https://twitter.com/fablesimulation/status/168135290415285043...

Medlem

Holy shit. Utvecklingen går framåt riktigt snabbt och chockar många nu när OpenAI just släppte DALLE 3 (generera konst baserat på prompt) på ett väldigt precist sätt där nu enbart din fantasi sätter gränser.

Sedan släppte de just funktioner där CGPT nu kan höra, se och prata.

Spana in exemplena på deras hemsida:
https://openai.com/blog/chatgpt-can-now-see-hear-and-speak

De visar ett exempel där du tar en bild på cykelns sadel och frågar hur du ska sänka den. Den fattar direkt och beskriver hur du ska göra där det är rätt komplexa steg och svår förstådd mekanik. Sedan kan du fråga igen och visa manualen och den kan förstå själva manualen.

Du kan ta ett kort på innehållet i din kylskåp och be den sätta ihop en maträtt.

Du kan be den ge dig en godnatt saga.

Håll i hattarna gott folk för denna värld kommer förändras snabbt och dramatiskt

Medlem

Välgjord video hur AI kommer kunna producera spel av sig själva: https://www.youtube.com/watch?v=qOArU7hpHtw

Skriv svar